Willow Smith tijdens een optreden in het The Fonda Theatre in Los Angeles.
Volledig scherm
PREMIUM
Willow Smith tijdens een optreden in het The Fonda Theatre in Los Angeles. © Photo by Christopher Polk/Getty Images

INTERVIEW. Zangeres en actrice Willow Smith (21) over haar carrière: “Deze branche is geen paradijs”

Het gaat Willow Smith voor de wind. Vorig jaar loste ze een bejubeld album en werd ze uitgeroepen tot een van de invloedrijkste mensen in de wereld door Time Magazine. Ook 2022 kondigt zich groot aan voor de dochter van Will Smith. In februari doet ze het voorprogramma van Billie Eilish. Een gesprek over Black Power, haar ouders die te veel uit bed klappen en de tol van de roem. “Ja, ze behandelen me als royalty, maar likken ze niet gewoon mijn kont?”

 1. Willow Smith liet zich een bros scheren: deze 2 Vlaamse vrouwen deden het haar voor. “Niemand kan me nu ooit nog zeggen dat ik onzeker ben”
  PREMIUM

  Willow Smith liet zich een bros scheren: deze 2 Vlaamse vrouwen deden het haar voor. “Niemand kan me nu ooit nog zeggen dat ik onzeker ben”

  “Op monumentale momenten in mijn leven scheer ik mijn hoofd.” En dus zette zangeres Willow Smith (20) tijdens een performance van haar hit ‘Whip My Hair’ de tondeuze in haar haren. De Belgische Gladys Ferro (32) en Irmy Coeckelbergs (25) deden het haar vorig jaar voor: zij gaan nu met een ‘broske’ door het leven. En ondanks de soms kwetsende reacties, doet zo’n radicale buzz cut wonderen voor je zelfvertrouwen, vertellen de vrouwen. “Zolang ik me nog iets aantrek van wat anderen van me vinden, blijf ik het afscheren.”
 2. COLUMN. De Oekraïense Vera en haar zoontje schuilen in België: “David lijkt al zijn halve leven weg van huis”

  COLUMN. De Oekraïense Vera en haar zoontje schuilen in België: “David lijkt al zijn halve leven weg van huis”

  Vera Gruzova (34) is een alleenstaande mama en mindfulnesstrainer uit het Oekraïense Odesa. Begin maart vluchtte ze met haar zoontje David (bijna 5) naar België, haar moeder en broer bleven achter. Deze week spendeert ze met haar zieke zoontje in bed, en geniet ze van de weinige kleine dingen die haar nog aan haar thuisland verbinden. “Ik kan over de toekomst nadenken en dat lijkt een nieuw soort statussymbool. Al wie in Oekraïne leeft, kan geen plannen maken.”
 1. Scientology, overspel met toestemming en vreemde opvoedingskeuzes: een blik in het aparte huwelijk van Will Smith
  PREMIUM
  Celebrities

  Scientolo­gy, overspel met toestem­ming en vreemde opvoedings­keu­zes: een blik in het aparte huwelijk van Will Smith

  Ze zijn al 24 jaar getrouwd, maar saai is het huwelijk van Will Smith (53) en Jada Pinkett Smith (50) allesbehalve. Dat bleek ook tijdens de 94ste editie van de Oscars, na de aanvaring tussen Will Smith en presentator Chris Rock (57), waarbij de ‘The Fresh Prince of Bel-Air’-acteur zijn wederhelft fel verdedigde. Maar de levensstijl van de familie Smith doet wel vaker de wenkbrauwen fronsen. Na jarenlange geruchten bevestigde de acteur in een interview met GQ eerder al dat de twee wel degelijk een open relatie hebben. Ook bijzonder: ze stuurden hun kinderen naar een beruchte school en voeden ze hen heel vrij op. “Ik ben geen traditionele moeder, en daar ben ik trots op.”