Fien Germijns.
Volledig scherm
PREMIUM
Fien Germijns. © Jan Vandevyver

INTERVIEW. VRT-ster Fien Germijns koestert haar plotse succes: “Mijn liefde is te groot om énkel met mijn lief te delen”

Het gaat hard voor Fien Germijns (27). Met het quizprogramma ‘Switch’ zette de radiostem zichzelf op de kaart als tv-presentatrice en nieuwe leading lady. Maar achter haar smakelijke persoonlijkheid schuilt een bescheiden en emotionele vrouw, zegt ze zelf, die overloopt van liefde. En die kant zal ze nooit verliezen. Gelukkig heeft ze thuis de ‘perfecte partner’ zitten. “Ik denk nog elke dag: godverdomme, ik zie er niet zus of zo uit.”

  1. Na 5 jaar staat actrice Marie Vinck er weer: “Als mama wil ik het té goed doen. Ik word soms moe van mezelf”
    PREMIUM

    Na 5 jaar staat actrice Marie Vinck er weer: “Als mama wil ik het té goed doen. Ik word soms moe van mezelf”

    Na vijf jaar is actrice Marie Vinck (39) opnieuw in de cinema te zien, in de Vlaamse thriller ‘Ritueel’. Haar terugkeer naar het witte doek valt samen met véél grote mijlpalen: Marie is vijf jaar mama van Gloria (5), veertien jaar samen met lief Stef Aerts en wordt volgend jaar veertig. En ja, dat doet een mens al eens wankelen. “Toen Stef en ik samen aan een toneelstuk werkten, lag ons werk letterlijk op de eettafel. Toen ben ik er bijna onderdoor gegaan.”