Max Colombie.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Colombie. © Arber Sefa

INTERVIEW. Max Colombie van Oscar and the Wolf: “In Brussel kan ik niet hand in hand over straat lopen met mijn lief”

Dat het hem niet meer kan schelen hoe andere mensen over hem denken. Daar is Max Colombie (30) te oud voor geworden. De singer-songwriter van Oscar and the Wolf deelt zijn nieuwe plaat ‘The Shimmer’ met de wereld, en laat zich ook niet langer in de vakjes man of vrouw duwen. Hij vertelt ons hoe hij mensenschuw werd, hoe het gaat in z’n nieuwe relatie en hoe hij zichzelf nu gevonden heeft. “Geluk vind ik niet interessant. Ik ben altijd op zoek naar drama.”

 1. Max Colombie toont ware aard op derde album Oscar and The Wolf: "Ik probeer te klinken als een vrouw”
  PREMIUM
  Muziek

  Max Colombie toont ware aard op derde album Oscar and The Wolf: "Ik probeer te klinken als een vrouw”

  Op ‘The Shimmer’, het derde album van Oscar and The Wolf, doet Max Colombie (30) waar hij zélf zin in had. Geen typische popnummers, wel ballades waarin hij zingt over zijn gender, geaardheid en de dood van zijn neef, tevens een van zijn beste vrienden. “Andrik stond elk optreden op de eerste rij. Het nummer ‘James’ is vernoemd naar z’n zoon, die enkele weken na de dood van zijn vader werd geboren.”
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.