The Starlings.
Volledig scherm
PREMIUM
The Starlings. © Nathalie Samain

INTERVIEW. Kato Callebaut en Tom Dice over de liefde voor elkaar en hun sterrenkindje. “Het was zó welkom”

Als je een ding kunt zeggen over Tom Dice (32) en Kato Callebaut (30) is het dat de liefde ervan af spat. We praten met hen over hoe het allemaal begon, toen er nog andere partners in het spel waren. En ook over de tegenslagen die ze sindsdien samen moesten verwerken, waaronder recent hun miskraam. Na de shock kijkt het gehuwde koppel nu naar de toekomst. “Tien jaar geleden zouden Kato en ik niet samen geweest kunnen zijn, omdat onze achtergrond zo verschillend is.”

 1. Een fit leven en lichaam? Deze 10 gewoontes hanteren mensen die in topvorm zijn

  Een fit leven en lichaam? Deze 10 gewoontes hanteren mensen die in topvorm zijn

  Of het nu een collega is, een buur of familielid: we kennen allemaal iemand die altijd in topvorm is. Ze slaan geen work-out over, laten zich niet vangen door ongezonde snacks en blaken voortdurend van energie. Hun geheim om gemotiveerd te blijven? Deze 10 gezonde gewoontes, die makkelijker vol te houden zijn dan je zou denken. “Als je consequent bent, worden die tien minuten stretchen in de ochtend even vanzelfsprekend als je kop koffie.”
 2. Kato Callebaut, Céline Van Ouytsel en Julie Van den Steen over bodyshaming: “Eerst te dik, nu te mager. Er is altijd wel iets”

  Kato Callebaut, Céline Van Ouytsel en Julie Van den Steen over bodysha­ming: “Eerst te dik, nu te mager. Er is altijd wel iets”

  Camila Cabello en Camille Dhont: twee zangeressen die op één week tijd het slachtoffer zijn van openlijke bodyshaming. Bij de ene zijn haar ‘witte benen’ het mikpunt van spot, de ander bezwijkt onder de druk van alle paparazzi op het strand. Ook Julie Van den Steen, Kato Callebaut en Céline Van Ouytsel weten hoe bijtend bodyshaming kan zijn voor vrouwen in én buiten de spotlights. “Soms spreken vreemden me zelfs aan in de supermarkt over wat ik wel of niet aan mijn gezicht heb laten doen.”
 1. Mond vol tandjuwelen: “Tooth gems zijn een booming business.” Al waarschuwt tandarts voor valkuilen

  Mond vol tandjuwe­len: “Tooth gems zijn een booming business.” Al waarschuwt tandarts voor valkuilen

  Van kleine kristalletjes tot uitgebreide tandversieringen en grills: tandjuwelen of tooth gems zijn momenteel cool. Student Kamillia Sain (25) merkte de trend op en maakte van tandjuwelen haar business. “Soms komen bezorgde mama’s mee naar de afspraak, om uiteindelijk zelf met een tooth gem buiten te wandelen.” Al komt zo’n juweel niet zonder risico’: tandarts Laurence Amand licht toe.
 2. "Haar verdriet zien was verdikke moeilijk": The Starlings schrijven hartzeer van zich af op nieuwe plaat
  PREMIUM
  Muziek

  "Haar verdriet zien was verdikke moeilijk": The Starlings schrijven hartzeer van zich af op nieuwe plaat

  Zo onstuimig als de zee was het voorbije jaar voor The Starlings. Met hoge golven - een verloving en tweede plaat, ‘Seaside’. En zwaar onderuitgaan. Kato verloor haar mama en oma, en in alle stilte nam het koppel afscheid van hun sterrenkindje. Vijf dagen na hun huwelijk. “Ik ben heel ongelukkig geweest, maar ben nu op de goede weg”, aldus Kato. Samen met Tom vertelt ze over het verlies en de impact op hun nieuwe plaat. “Wát een sterke vrouw is zij toch, denk ik keer op keer.”