Dominique in het decor van de voorstelling Chasse Patate van Studio Orka.
Volledig scherm
PREMIUM
Dominique in het decor van de voorstelling Chasse Patate van Studio Orka. © Joris Casaer

INTERVIEW. Acteur Dominique Van Malder: “Als kind ging ik niet één keer op vakantie. Er was geen geld”

Acteur Dominique Van Malder (46) is nog tot 10 juli in het Vlaamse theater te zien. Daarna zoekt hij de zuiderse zon op, samen met vriendin Tinne Op de Beeck en hun nieuw samengesteld gezin. Iets wat de acteur nog niet half zo vanzelfsprekend vindt als sommigen van ons. “Eén dag naar een pretpark: dat was vroeger onze gezinsvakantie. Na de zomer kwamen kinderen af met verhalen over Spanje of Portugal, ik moest zeggen: ‘Wij zijn één dag naar De Panne geweest.’”

 1. INTERVIEW. Red Flame Tessa Wullaert: “7 jaar ben ik samen met mijn lief. 5 ervan zat ik in het buitenland”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Red Flame Tessa Wullaert: “7 jaar ben ik samen met mijn lief. 5 ervan zat ik in het buitenland”

  Profvoetbalster Tessa Wullaert (29) – Red Flame en sinds kort ook bij het Nederlandse Fortuna Sittard – houdt deze zomer veel ballen in de lucht. Ze bereidt zich voor op het EK in juli en traint voor haar nieuwe club in augustus. Maar álles opgeven voor het voetbal, dat doet ze niet meer: ze heeft te veel moois in haar leven dat ze niet meer zou kunnen missen. “De zomers die ik zonder vriend en familie spendeerde, trainend in het buitenland, zijn mijn slechtste herinneringen.”
 2. Gefrustreerd op vakantie met vrienden? Expert geeft tips om in deze 6 veelvoorkomende scenario’s ruzies te vermijden

  Gefrus­treerd op vakantie met vrienden? Expert geeft tips om in deze 6 veelvoorko­men­de scenario’s ruzies te vermijden

  Een vakantie met vrienden klinkt zalig, tot er troubles in paradise zijn. Misschien irriteer je je na een paar dagen aan de rommel in het appartement. Of misschien is jouw budget kleiner dan dat van je vrienden en zorgt dat telkens weer voor ruzie. Hoogleraar in de sociologie Beate Völker legt uit hoe je met zes veelvoorkomende ergernissen omgaat en frustraties vermijdt.