Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Inpakken en wegwezen: met deze 7 hacks is je reiskoffer zo (efficiënt mogelijk) gevuld

Bezorgt het idee dat jouw hele kleerkast in één reiskoffer moet passen je stress? Met deze praktische inpaktrucjes veeg je dat probleem van de baan. Wist je bijvoorbeeld dat je met de ‘ranger roll’ meer dan de helft kofferruimte bespaart? En ook brillendoosjes kunnen voor meer dienen dan alleen een mooie zonnebril. 

 1. Of je nu reist naar de Amalfikust, Menorca of de Franse Rivièra: zo kleed je je naar jouw vakantiebestemming

  Of je nu reist naar de Amalfikust, Menorca of de Franse Rivièra: zo kleed je je naar jouw vakantiebe­stem­ming

  We kunnen het zuiderse briesje bijna voelen, de verse zeelucht bijna ruiken. Ben jij je koffer ook al mentaal aan het inpakken met de zomervakantie in aantocht? Italië, Frankrijk of de Balearen: waar je ook uithangt, in stijl hang je nét dat beetje beter. Italiaanse glamour, Spaanse hippiestranden of Franse rivièra? Wij tippen je de mooiste outfits zodat je helemaal opgaat in het idyllische decor.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 3. Puistjes, droge huid of dikke wallen: vliegen doet je huid geen deugd. “Smeer slim, niet met een zware crème”

  Puistjes, droge huid of dikke wallen: vliegen doet je huid geen deugd. “Smeer slim, niet met een zware crème”

  Je stapt van het vliegtuig en denkt: yes, vakantie. Maar je huid is net iets minder in de wolken, want de lucht in een vliegtuig zorgt immers voor een gezwollen gevoel en uitdroging. Wie zich opmaakt voor een verre reis, verwent zijn velletje maar best, voor, tijdens en na de vlucht. Beautyredactrice Sophie legt uit hoe je dat doet. “Anders heb je misschien tot zelfs dagen later nog last.”
 1. Cool, chic, ‘Copencore’: niet de Parijzenaars, maar de Denen zijn tegenwoordig onze stijlvoorbeelden

  Cool, chic, ‘Copencore’: niet de Parijze­naars, maar de Denen zijn tegenwoor­dig onze stijlvoor­beel­den

  Keken we vroeger naar Parisiennes voor mode-inspiratie, dan spieken we nu steeds vaker bij onze Scandinavische vrienden. Vooral de Denen, die net Stockholm Fashion Week achter de rug hebben, staan bekend om hun smetteloze looks met precies de juiste portie klasse. ‘Copencore’, zo werd het stijltje door de Amerikaanse Vogue gedoopt, is cool, chique én effortless. Leer het ons, alsjeblieft!
 2. Wat zou het seksleven van de Vlaming verbeteren? 40 opvallende reacties. “Ik wil naar een parenclub gaan”

  Wat zou het seksleven van de Vlaming verbeteren? 40 opvallende reacties. “Ik wil naar een parenclub gaan”

  Wat zou jouw seksuele relatie (nog) beter maken? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 23.500 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen: wij verzamelen de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. “Ik zou willen dat we elkaar opgeilden met foto’s en sms’jes, in plaats van kids talk of elkaar boodschappenlijstjes sturen.”