Elodie Gabias.
Volledig scherm
PREMIUM
Elodie Gabias. © Kenneth Van de Velde

Influencer Elodie Gabias (25) toont onbeschaamd haar buik. “Vroeger ging ik 2 à 3 keer per week naar McDonald’s”

“Ik ga mijn lichaam niet veranderen voor een lief.” De buik is altijd een gevoelige plek geweest. Maar deze vrouwen tonen hem tóch, open en bloot. Contentcreator Elodie Gabias (25) schaamt zich voor niets of niemand. Op Instagram toont ze aan 117.000 Vlamingen haar ‘imperfecte’ kant, en daar heeft ze een goede reden voor.

 1. Hoe klaag ik minder? Is het besmettelijk en wanneer vinden anderen me een zaag? Prof leert ons alles over gezeur

  Hoe klaag ik minder? Is het besmette­lijk en wanneer vinden anderen me een zaag? Prof leert ons alles over gezeur

  Je collega doet het over het werk, je partner over rondslingerende sokken en je moeder over hoe weinig je haar bezoekt: zeuren. Zijn er dan geen positivo’s? Is klagen (on)gezond en slecht voor de groepssfeer? Volgens professor Elfi Baillien, gespecialiseerd in groepsdynamieken, valt er heel wat te vertellen over het mechanisme van klagen en zagen. Ze beantwoordt 7 prangende vragen. “Jouw geklaag kan een bron van stress zijn voor anderen.”
 2. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.