Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Indi ontdekt een nieuwe vorm van intimiteit: “Hij kwam bewust niet klaar. Alle druk viel van mijn schouders”

“Toen hij in mij zat bewoog hij heel traag. Zo traag dat we soms gewoon roerloos in elkaar zaten. Ik kon hem écht voelen. Het was zo’n verademing, zo iets compleet nieuw, om intiem met elkaar te kunnen zijn met geen ander doel dan de intimiteit zelf.” Indi (26) leert van haar vriend Maarten (40) de liefde bedrijven op een heel nieuwe manier. Eerst voelt ze er weerstand tegen, tot ze ontdekt hoe fantastisch het eigenlijk is. “In plaats van te vrijen lazen we naakt het boek ‘Making love’ van Barry Long aan elkaar voor.” Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Indi. 

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Leon blikt terug op 1980, waar hij op VAB-kamp wordt ontmaagd door Tinne: “‘Ik wil dat je het beest in jezelf loslaat’, fluisterde ze”
  PREMIUM

  Leon blikt terug op 1980, waar hij op VAB-kamp wordt ontmaagd door Tinne: “‘Ik wil dat je het beest in jezelf loslaat’, fluisterde ze”

  “Het was iets na acht toen Tinne naar me toekwam. ‘Het is tijd’, zei ze ‘Neem je me mee?’ Ik wilde het spel wel meespelen, dus pakte haar hand en begeleidde haar naar de deur die ik, zoals een gentleman betaamt, voor haar opende.” Leon (58) is achttien wanneer hij voor het eerst alleen op vakantie mag. Een VAB-jongerenkamp naar Oostenrijk. Daar merkt de 24-jarige Tinne (nu 64) hem al snel op. Ze maakt hem op een wel heel pikante manier het hof, tot hun romance tot een hoogtepunt komt op een koele avond. “Ik knoopte haar schouderbandjes los waardoor haar jurkje uit zichzelf op de grond viel. Het radeerwieltje dat ze me had gegeven ondertussen al in m’n achterzak.”