Oona, Kato en Anne-Catherine trouwden in het geheim.
Volledig scherm
Oona, Kato en Anne-Catherine trouwden in het geheim. © rv

In het geheim trouwen zoals J.Lo: steeds meer Vlamingen doen het. “Het is geen kwestie van gierig zijn”

Trouwen in het geheim: tenzij je beroemd bent, is het atypisch. En toch kiezen steeds meer Vlaamse koppels ervoor. Een groot feest van 40.000 euro? Niet voor Anne-Catherine (33), Oona (34) en zangeres Kato (30) van The Starlings. Al hebben de vrouwen nog meer argumenten voor hun stiekeme huwelijk. “Twee familieleden waren achteraf een beetje boos. Maar ik wilde geen gedoe die dag.”

 1. De bruid mag (erg) kortgerokt zijn dit jaar. “Vrouwen willen meer buiten de lijntjes kleuren tegenwoordig”

  De bruid mag (erg) kortgerokt zijn dit jaar. “Vrouwen willen meer buiten de lijntjes kleuren tegenwoor­dig”

  Dit weekend stapte realityster Kourtney Kardashian (43) in het huwelijksbootje met muzikant Travis Barker (46), in een witte mini-jurk van Dolce & Gabbana. Kardashian kroont zich daarmee niet alleen tot mevrouw Barker, maar ook tot trendsetter. Korte trouwjurken zijn erg populair, ook in Belgische bruidwinkels. “We zien al een tijdje dat de vraag naar korte kleedjes stijgt. En dankzij Kourtney zal die vraag nog meer toenemen.”
 2. Met z’n tweeën op ‘elopement’ of een ‘ceremini’ voor maar 5.000 euro: 5 grote huwelijkstrends voor 2022
  PREMIUM

  Met z’n tweeën op ‘elopement’ of een ‘ceremini’ voor maar 5.000 euro: 5 grote huwelijk­strends voor 2022

  In 2022 zeggen we als het op trouwen aankomt de tradities vaarwel en ‘ja, ik wil’ tegen een (veel) persoonlijker huwelijk. (Veel) kleiner, stiekemer, exotischer, in het groen: zolang het maar helemaal ‘ons’ ademt. Met Iris Decreus, CEO van House of Weddings, weddingplanner Aude François en 3 Belgische koppels bespreken we vijf grote trouwtrends – met hun kostenplaatje.
 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.