Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Anke en haar dochter Lou gaven hun straat hartjes met krijtgraffiti
Volledig scherm
Anke en haar dochter Lou gaven hun straat hartjes met krijtgraffiti © Anke Buckinx

IN BEELD: BV’s aan de slag met stoepkrijt voor #StoepStories!

 1. “Een paard oordeelt niet, maar is wel heel gevoelig voor emoties.” Expert Hesther over de kracht van paardentherapie

  “Een paard oordeelt niet, maar is wel heel gevoelig voor emoties.” Expert Hesther over de kracht van paardenthe­ra­pie

  Systeemtherapeut Hesther Selbeck (39) had amper één keer op een paard gezeten toen ze twaalf jaar geleden plots een visioen kreeg dat haar leven voorgoed zou veranderen. Ze luisterde naar de lokroep van de paarden en trok naar de wilde steppes van Mongolië, om daar haar lotsbestemming als paardentherapeute te ontdekken. “Ik werk vaak met jongeren die extreem angstig, en soms zelfs suïcidaal zijn. De paarden helpen me om hen te confronteren met hun gedrag.”
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 3. Treinvakanties kunnen spotgoedkoop zijn (als je het slim aanpakt). Niel en Ruth: “Voor 18 euro reisden we 3 weken”
  PREMIUM

  Treinvakan­ties kunnen spotgoed­koop zijn (als je het slim aanpakt). Niel en Ruth: “Voor 18 euro reisden we 3 weken”

  Duitsland is misschien niet de eerste vakantiebestemming die in je opkomt, erheen reizen met de trein al helemaal niet. Maar Niel (41) en Ruth (36) kunnen het aanraden. Ze vertellen hoe ze drie weken lang prachtige natuur, bruisende steden en interessante musea aan elkaar regen. En dat voor een prikje, dankzij erg voordelig transport, een handige app voor eetadresjes en nog een paar slimme keuzes. “Je bagage de hele dag in een locker in het station laten is echt spotgoedkoop.”