Rechts: Morgane Van Marcke.
Volledig scherm
Rechts: Morgane Van Marcke. © rv

In 6 stappen de perfect gedekte tafel voor je paasbrunch. “Zet geen paashaas of eieren op tafel”

De paasklokken zijn in aantocht. Niks zo gezellig om dan een uitbundige brunch te organiseren voor vrienden of familie. Foodblogger en interieurliefhebber Morgane Van Marcke legt stap voor stap uit hoe je de tafel op een originele manier kunt dekken, zonder er een rommeltje van te maken. “Kies voor narcissen, die staan nu in bloei en zijn dus goedkoper dan andere bloemen.” 

  1. Kopje koffie wordt flink duurder. Foodie Morgane somt 5 alternatieve drankjes op die ook een energieboost geven

    Kopje koffie wordt flink duurder. Foodie Morgane somt 5 alternatie­ve drankjes op die ook een energie­boost geven

    Het zwarte goud, zo wordt koffie ook wel genoemd. En dat mag je tegenwoordig vrij letterlijk nemen: de prijzen voor koffiebonen blijven namelijk stijgen. Ook voor een kopje moet je dus meer betalen. Foodie en gezondheidsenthousiaste Morgane Van Marcke ging op zoek naar vijf alternatieven die lekker zijn én voor een goeie ochtendkick zorgen. “Als ik vier koppen koffie drink en me dan een beetje nerveus of opgejaagd voel, schakel ik over naar een matcha latte.”
  2. Dragen mannen binnenkort massaal linnen kostuums? “Je ziet het steeds vaker op kantoor”

    Dragen mannen binnenkort massaal linnen kostuums? “Je ziet het steeds vaker op kantoor”

    Luchtig linnen is de stof bij uitstek om het koel te houden tijdens warme zomerdagen. En wie dacht dat linnen niet fashionable kan zijn, heeft het grandioos mis. Steeds meer celebrity's kiezen voor linnen kostuums, onder wie Amerikaans acteur Brad Pitt. Oprichter en CEO van Café Costume Bruno Van Gils en moderedacteur David Devriendt lichten de nieuwste mannentrend toe. “Linnen staat erom bekend snel te kreuken. Bij een kostuum in linnen blend, heb je dat probleem niet.”