Charlotte De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte De Bruyne. © Nathalie Samain

“Ik zou niet zomaar een seksscène doen”, actrice Charlotte De Bruyne (29) uit ‘De Twaalf’ nu in NINA

Ze is een van ‘De twaalf’ juryleden in de gelijknamige reeks op Eén. Geen onbekende, maar wel vree lang geleden gezien op tv: de Gentse actrice Charlotte De Bruyne komt na heel wat jaren in het theater nog eens proeven van televisie. En dat smaakt naar meer. “Ik heb dit gemist.”

1 reactie

 • Marc Spandel

  1 jaar geleden
  Heb de serie gezien en dit meisje kent dus blijkbaar hare 'stiel' goed.
 1. Satirische Sara Leemans over hoe Vlamingen omgaan met het buurtleven: “’t Is niet meer gelijk dat het geweest is, hé Francis?”

  Satirische Sara Leemans over hoe Vlamingen omgaan met het buurtleven: “’t Is niet meer gelijk dat het geweest is, hé Francis?”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: hoe gaan Vlamingen om met het buurtleven en dorpsmentaliteit?
 2. De satirische Sara Leemans over nostalgie: “Café De Statie is dé plek om na het werk snel ‘enen’ te pakken en de avond af te sluiten met ‘ne voorleste’”

  De satirische Sara Leemans over nostalgie: “Café De Statie is dé plek om na het werk snel ‘enen’ te pakken en de avond af te sluiten met ‘ne voorleste’”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de ­doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Het thema van deze week: café nostalgie!
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug