Tine Claerhout
Volledig scherm
© Tine Claerhout

“Ik zag Arno veranderen en groeien. Hij werd meer en meer een echte jongen. Ik stond stil”, Nora en Arno Monsecour voor NINA

Ze zijn geboren als eeneiige tweelingbroers. Als twee druppels water. Maar al snel bleek één van hen een meisje, gevangen in een jongenslichaam. Vandaag is Arno profvoetballer bij Sporting Lokeren en op-en-top een jongeman. Nora is professioneel danseres, een pracht van een vrouw op wie Lukas Dhont zijn internationaal bejubelde film ‘Girl’ baseerde. Een portret van onvoorwaardelijke liefde tussen broer en zus.

3 reacties

 • ISABEL FRANCOIS

  4 jaar geleden
  De kin geeft het toch weg zenne,ze hebben beide zeer uitgesproken mannelijke kenmerken.
 • Eduard Vanderheyden

  4 jaar geleden
  Dirk graag wat respect. Het zit wel in je hoofd . Denk je dat ze het zelf leuk vinden om in een verkeerd lichaam geboren te worden .
 • DIRK VAN DESSEL

  4 jaar geleden
  Ge moet maar zo'n goesting hebben om zo uwe piet te laten afsnijden, zoals die omgebouwde
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Goedele Liekens houdt van ‘snuffelen’ en jongeren zitten in een ‘situationship’: dit is het ABC van de nieuwe liefde
  PREMIUM
  1

  Goedele Liekens houdt van ‘snuffelen’ en jongeren zitten in een ‘situati­ons­hip’: dit is het ABC van de nieuwe liefde

  Goedele Liekens vindt het heerlijk om te ‘snuffelen’ met haar nieuwe vriend en elkaar te leren kennen. Vooral de jonge generatie slaat je om de oren met nieuwe liefdestermen. “Ik zit in een situationship”, hoor je dan of “ze heeft me geghost”. Is verliefd zijn vandaag ingewikkelder dan vroeger? Seksuoloog Wim Slabbinck overloopt het ABC van de nieuwe liefde.