Working Class Heroes
Volledig scherm
© Working Class Heroes

“Ik lijk een hulpeloze vent”: comedian Henk Rijckaert klapt uit de biecht over intieme blunders en vader zijn

Stand-upcomedian Henk Rijckaert (48) trekt sinds deze maand de theaters in met zijn comedyshow ‘Influencer’. Verder heeft hij een YouTubekanaal, Koterij, waarin hij elke week een DIY-project uit zijn mouw schudt. Voor nu hield hij het bij elf zelfgevonden antwoorden op enkele pikante vragen. Van zijn schoonvader kussen tot vandalisme plegen: de comedian is er bloedserieus over.

 1. Zangeres Pauline Slangen (20) van ‘Regi Academy’ over liefde, illegale ID’s en dronken zijn. “Ik ben een halve vent”

  Zangeres Pauline Slangen (20) van ‘Regi Academy’ over liefde, illegale ID’s en dronken zijn. “Ik ben een halve vent”

  Zangeres Pauline Slangen (20) won het vorige seizoen van ‘Regi Academy’ op VTM 2 en ook haar eerste single zonder Regi ‘Uit Mijn Hoofd’ scheert hoge toppen. Daar drinkt ze al eens een paar shotjes limoncello op, geeft ze toe wanneer ze onze stoute vragen beantwoordt. Of ze beloont zichzelf met een andere guilty pleasure. “Ik ben shopverslaafd. Per maand bezoek ik zeker zeven keer een winkel om iets te kopen.”
 2. “Verdriet kan 40 jaar later weer opduiken.” Jeroen en Rani rouwen om hun overleden broer en zus
  PREMIUM

  “Verdriet kan 40 jaar later weer opduiken.” Jeroen en Rani rouwen om hun overleden broer en zus

  De dood van zijn broer heeft er zwaar ingehakt bij Jeroen Meus (44). Om te weten hoe dat moet, rouwen, maakte hij het tv-programma ‘Dagen zonder broer’. Ook Rani De Coninck (52) mist haar overleden zus. Experts Manu Keirse en Ann Costermans geven advies: ze leggen uit waarom het verlies van een broer of zus zo veel pijn doet en het oké is dat tijd niet alle wonden heelt. “Kinderen worstelen vaak met uitgestelde rouw.”
 1. “Door Sergio deed ik in mijn broek van het lachen.” Maarten Vancoillie beantwoordt eerlijk 11 stoute vragen
  PREMIUM

  “Door Sergio deed ik in mijn broek van het lachen.” Maarten Vancoillie beant­woordt eerlijk 11 stoute vragen

  Voor de ochtendshow bij Qmusic moet radiopresentator Maarten Vancoillie (34) vroeg uit de veren. En dat slaaptekort wreekt zich soms, bekent hij. Je ziet: door onze stoute vragen komen we heel wat over hem te weten. Dat hij een slechte leugenaar is, bijvoorbeeld, dat hij als kind soms illegale dingen deed op de speelplaats én dat hij nog steeds een witte knuffelaap heeft. “Soms vraagt mijn vriendin me vijf keer iets en hoor ik haar gewoon niet. Megagênant.”