Annelies Vanhove/Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Annelies Vanhove/Getty Images

“Ik kan haar pesterijen niet meer aan”: het gedrag van Toms ex schaadt zijn nieuwe relatie. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad

NINAMirte (41) en Tom (42) vormen een nieuw samengesteld gezin en zijn al vijf jaar dol op elkaar. Maar Toms ex gooit roet in het eten, met pesterijen en financiële eisen. Het gezinsgeluk van Tom en Mirte staat hierdoor enorm onder druk. “Tom is het ‘gewoon’ en laat haar begaan. Maar ik kan het niet meer aan”, zegt Mirte. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad. “Toms ex-vrouw staat volgens mij niet elke ochtend op met de bedoeling om jullie het leven zuur te maken.”  

 1. “Ik heb echt spijt van die sms’jes naar andere meisjes.” Jolan (21) dreigt zijn lief kwijt te spelen na online geflirt, relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad
  PREMIUM

  “Ik heb echt spijt van die sms’jes naar andere meisjes.” Jolan (21) dreigt zijn lief kwijt te spelen na online geflirt, relatiethe­ra­peut Wim Slabbinck geeft raad

  Hun eerste Valentijn staat vlak voor de deur. Maar Jolan (21) en Eline (22) zullen hem niet samen vieren. Vorige week ontdekte Eline dat Jolan sms’jes stuurt naar andere meisjes. “Ze is zo gekwetst dat ze het wil uitmaken. Hoe kan ik haar overtuigen om dat niet te doen?”, vraagt hij zich nu wanhopig af. Relatietherapeut Wim Slabbinck benadrukt dat ook micro-cheating grote gevolgen kan hebben. “Voor haar is dit een traumatische ervaring. Ze ziet heel onverwacht het bewijs van jouw ontrouw, zwart op wit, op je smartphone.”
 2. Popster Doja Cat draagt juwelen van Belgische ontwerpster in videoclip: “Toen ik de juwelen teruggestuurd kreeg, hing er groene verf aan”

  Popster Doja Cat draagt juwelen van Belgische ontwerp­ster in videoclip: “Toen ik de juwelen terugge­stuurd kreeg, hing er groene verf aan”

  In haar nieuwste videoclip ‘Need To Know’ draagt popster Doja Cat — misschien wel de Beyoncé van Generation Z — opvallende juwelen van ontwerpster Stephanie D’heygere. De creaties van een Kortrijkse op het lijf van een Amerikaanse superster: hoe gebeurt zoiets? En wie is de nuchtere Belgische die eerder ook al Rihanna en acteur Timothée Chalamet tot haar klanten kon rekenen? “Ik hou van alles wat gigantisch is.”