Sabine Hagedoren
Volledig scherm
PREMIUM
Sabine Hagedoren © Guy Kokken

"Ik ben opnieuw gelukkig in de liefde": Weervrouw Sabine Hagedoren verloor haar man, maar kijkt positief naar het leven

Regen, koude of een stevige rukwind? Het heeft geen enkel effect op het humeur van de goedlachse weervrouw Sabine Hagedoren. Zij doorstond met haar gezin een loodzware storm: Jurgen, haar echtgenoot en papa van haar twee kinderen, overleed in 2016 na een slepende ziekte. Ondanks het gemis ziet ze het leven door een zonnige bril. “Ik zie steeds meer van Jurgen terug in de kinderen. Dat zijn telkens kleine gniffelmomentjes voor me.” 

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Rani De Coninck is bewust een positivo sinds het verlies van haar zus. “Ik draaide de knop om: vanaf nu ga ik leven voor twee”
  PREMIUM

  Rani De Coninck is bewust een positivo sinds het verlies van haar zus. “Ik draaide de knop om: vanaf nu ga ik leven voor twee”

  Op Joe presenteert ze met zoveel enthousiasme dat zelfs de meest norse radioluisteraar spontaan zal glimlachen. ‘There is always a reason to smile’ is haar mantra. Rani De Coninck (51) – haar voornaam staat gelijk aan ‘lach’, zegt ze zelf – dankt haar overdosis positiviteit aan een tragische gebeurtenis: het veel te vroege overlijden van haar zus. “Tegen wie dan ook hierboven zei ik: ‘Ge hebt een gigantische fout gemaakt. Maak ze goed. Breng haar terug en neem míj.’”
 1. “De relatie tussen mama en mij is niet altijd evident, maar we doen ons best”: Tv-persoonlijkheid Julie Vermeire over haar leven als eeuwige optimist
  PREMIUM

  “De relatie tussen mama en mij is niet altijd evident, maar we doen ons best”: Tv-persoon­lijk­heid Julie Vermeire over haar leven als eeuwige optimist

  Onder een fijne laag sproetjes tovert ze moeiteloos de meest sprankelende glimlach tevoorschijn. Maar Julie Vermeire (23), de dochter van comedian Jacques Vermeire, leerde al heel jong dat het leven ook tegenslagen in petto heeft. Het maakte haar alleen maar sterker en intussen danst Julie door elke dag. “Ik bén oprecht vrolijk, maar ik vind het extra leuk als anderen er ook positieve energie uithalen.”