NINA
Volledig scherm
PREMIUM
© NINA

“Iederéén zal weten dat ik kleur uit een potje gebruikte.” Beautyredactrice test zelfbruiners van 3 tot 60 euro

Zongebruinde benen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig bestaan er zelfbruiners: sommigen zijn zelfs zo goed dat niemand nog ziet dat je zomerkleurtje uit een potje komt. Maar krijg je met een potje van 3 euro net zo’n natuurlijk resultaat als met eentje van 60 euro? Onze beautyexperte test budgetopties, middenklasseproducten en luxeflesjes en vindt wel degelijk verschillen. “Wie zich afvroeg waar Jennifer Lopez haar befaamde golden glow haalt: ik heb het gevonden.”

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Zo bruin je sneller en houd je langer dat mooie kleurtje vast. Dermatoloog: “Je huid scrubben een slecht idee? Zo fout”
  PREMIUM

  Zo bruin je sneller en houd je langer dat mooie kleurtje vast. Dermato­loog: “Je huid scrubben een slecht idee? Zo fout”

  Kan je dankzij de afgelopen zonnige dagen al pronken met een bruinere huid? En wil je dat kleurtje zo lang mogelijk behouden? Dermatologen Thomas Maselis en Solange Lintermans geven concrete tips om die zomerse gloed op je lichaam te verlengen: van de voedingsstof die je sneller en langer aan een kleur helpt tot de verzorgingstechniek die je huid de hele zomer egaal bruin zal houden. “Want zodra je drie weken lang niet in de zon komt, ben je je tintje weer volledig kwijt.”