Astrologe Esther van Heerebeek.
Volledig scherm
Astrologe Esther van Heerebeek. © Jan De Meuleneir

HOROSCOOP. (S)experimenten voor Stier en vermoeidheid voor Maagd: astrologe Esther voorspelt je week

Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Je hebt liefdesplaneet Venus aan je zijde, Maagd. En dat voel je zowel tussen als buiten de lakens.”

  1. Britse pers tipt Antwerpen en 9 andere Europese bestemmingen als meest aangenaam voor LGBTQ+-gemeenschap

    Britse pers tipt Antwerpen en 9 andere Europese bestemmin­gen als meest aangenaam voor LG­BTQ+-gemeen­schap

    Tijdens de zomervakantie ligt de wereld niét aan ieders voeten. Een recente studie toont dat 71 procent van LGBTQ+-reizigers al ongemakken ervoer op vakantie vanwege hun geaardheid. 61 procent kiest dan ook een bestemming op basis van hun veiligheid en welzijn. Maar er is goed nieuws, want de Britse krant ‘The Guardian’ zocht en vond 10 LGBTQ+-vriendelijke bestemmingen in Europa.
  2. J.Lo spreekt haar kind genderneutraal aan: is dat de toekomst? “Je moet niet bang zijn om je te verspreken”

    J.Lo spreekt haar kind genderneu­traal aan: is dat de toekomst? “Je moet niet bang zijn om je te verspreken”

    Tijdens haar recentste concert riep zangeres Jennifer Lopez haar kind genderneutraal het podium op. Dat deed ze door ‘die’ en ‘hun’ te gebruiken, toen ze Emme (14) voorstelde. Ze heeft het ook over haar ‘kind’ in plaats van haar ‘dochter’ of ‘zoon’. Dichter bij huis kregen federale ambtenaren aanbevelingen om genderneutraal te schrijven. Geen ‘heer’ en ‘mevrouw’ meer bij het opstellen van een mailtje, bijvoorbeeld. Genderneutraal spreken en schrijven: is dat de toekomst?