Astrologe Esther van Heerebeek.
Volledig scherm
Astrologe Esther van Heerebeek. © Jan De Meuleneir

HOROSCOOP. Carrièresucces voor Ram en ruzie voor Schorpioen: astrologe Esther voorspelt je week

Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of in de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Omdat planeet Pluto dwarsligt, heb je niet veel zin in diepgang, Weegschaal. Een onenightstand vind je meer dan voldoende.”

 1. Veertigplus, vrouw en uitgeblust? Dat cliché wil deze prof uit de wereld helpen. “Je doet botox níét voor jezelf”
  PREMIUM

  Veertig­plus, vrouw en uitgeblust? Dat cliché wil deze prof uit de wereld helpen. “Je doet botox níét voor jezelf”

  “Schoonheid is voor vrouwen het concurrentiemiddel bij uitstek. Ze koppelen het aan aandacht en begeerte, liefde en geluk, zonder het te beseffen.” Ouder wordende vrouwen lijken meer dan ooit geobsedeerd met jong blijven. Concealers, push-ups, spandex en botox vieren hoogtij. Basta ermee, zegt psycholoog Liesbeth Woertman, die waarschuwt voor de gevaren van deze evolutie. Ze geeft concrete tips voor iedereen die het lastig heeft met ouder worden.
 1. Van wijde broek tot ‘altijd-goed-jurk’: onze mode-expert tipt 5 essentiële basics en waar je ze kunt kopen

  Van wijde broek tot ‘al­tijd-goed-jurk’: onze mo­de-ex­pert tipt 5 essentiële basics en waar je ze kunt kopen

  Less is more, hoor je vaak. En ook in de mode klopt dat. Investeren in simpele en tijdloze kledingstukken is altijd slim. Van de witte tanktop en oversized blazer tot de ‘altijd-goed-jurk’ of wijde broek: terugkeren naar de basis was nog nooit zo makkelijk én modieus. Onze mode-experte Hilde Geudens tipt je waar en voor welke prijs je op dit moment de mooiste minimalistische items shopt.