Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Hoeveel impact hebben de feesten op je gewicht? Tips van anti-dieetdiëtiste. “Calorieën tellen roept je oerhonger op”

We maken ons op voor een weekend met uitgebreide feesttaferelen. Op het menu? Kroketjes, kalkoen en een kerststronk. Kortom, zeer veel eten, met mogelijk alle gevolgen van dien. ‘Anti-dieetdiëtiste’ Celien Rombouts tipt hoe je jezelf bevrijdt van enige schuldgevoelens en van het gevaar dat je je laat gaan. “Je mág jezelf overeten en het dessert erbij proppen. Als je er écht zin in hebt.”

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. “Ik verloor honderden euro’s”: 3 vrouwen over hun personal trainer. Sportarts legt uit hoe je de juiste vindt
  PREMIUM

  “Ik verloor honderden euro’s”: 3 vrouwen over hun personal trainer. Sportarts legt uit hoe je de juiste vindt

  “Iedereen met een paar sportschoenen mag zich personal trainer noemen. Helaas zijn er dus veel charlatans.” De personal trainers zijn overal en niet alleen de rijke elite sport zich in het zweet, ook de gewone mens neemt een privécoach onder de arm. Met deze vier tips van een sportarts kies je de beste uit, want hoe scheid je het kaf van het koren? Drie vrouwen getuigen over hun personal trainer: “Ik ben honderden euro’s kwijtgeraakt”