THINKSTOCK
Volledig scherm
© THINKSTOCK

Hoe je per ongeluk dronken kunt worden

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: dat ene moment waarop alcohol sneller naar ons hoofd stijgt dan we gewend zijn. En vaak gebeurt dat op de verkeerde momenten. Een interessante blik in de verschillende manieren waarop we soms onbewust dronken worden.

  1. Momiji (13) is eerste vrouwelijke kampioene Olympisch skateboarden, ook bij Belgische meisjes is de sport steeds populairder. “Vroeger voelde ik mij geïntimideerd, nu zie ik geen onderscheid meer”

    Momiji (13) is eerste vrouwelij­ke kampioene Olympisch skateboar­den, ook bij Belgische meisjes is de sport steeds populair­der. “Vroeger voelde ik mij geïntimi­deerd, nu zie ik geen onder­scheid meer”

    Amper 13 jaar oud is de Japanse Momiji Nishiya, maar ze is nu al een echte badass. Zij mag zich de eerste vrouw ooit noemen die de gouden medaille in skateboarden wint op de Olympische Spelen. Bewonderenswaardig. Ook bij ons jagen steeds meer meisjes de atypische droom om te skaten na, zoals de 19-jarige Vicky. “Vroeger was ik altijd het enige meisje in skateparken. Nu is dat niet meer zo.”