Links: Wim Slabbinck. Rechts: Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Wim Slabbinck. Rechts: Foto ter illustratie. © Annelies Vanhove/Getty Images

“Hij raakt me amper nog aan.” Het leeftijdsverschil speelt Annelies (37) en Frank (57) parten in bed. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad

Tien jaar geleden viel Annelies (37) voor de twintig jaar oudere Frank (57). Charmant, sexy, ervaren: hij was alles wat ze zocht. Ook vandaag. Behalve in de slaapkamer, daar botert het niet meer. “Tegen vrienden pocht hij met me. Thuis ziet hij me amper staan. Hij heeft geen behoefte meer aan seks, zegt hij. En ik dan?” Relatietherapeut en seksuoloog Wim Slabbinck geeft Annelies advies, maar schotelt hen ook een praktische doetip voor. “Oudere mannen hebben soms directe stimulatie nodig van de penis.” 

 1. Het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ al uitgekeken? Vanaf nu kan je overnachten in het huis van Otis
  Play

  Het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’ al uitgekeken? Vanaf nu kan je overnach­ten in het huis van Otis

  Misschien wel even bekend als de hoofdpersonages van de waanzinnig populaire Netflix-serie ‘Sex Education’, is het rode huis van Otis en zijn moeder Jean. Het bevindt zich in de sprookjesachtige valleien van Forest of Dean en Wye Valley in Engeland. Wilde jij ook altijd al eens binnengluren? Dan heb je geluk, want het huis werd omgetoverd tot een gezellig vakantiehuis.
 2. #DoNotTouchMyClothes: Afghaanse vrouwen protesteren tegen de kledingregels van de taliban. “We zijn veel meer dan die boerka’s”

  #DoNotTou­chMy­Clo­t­hes: Afghaanse vrouwen proteste­ren tegen de kledingre­gels van de taliban. “We zijn veel meer dan die boerka’s”

  De voorbije dagen en weken verschenen er honderden foto’s van Afghaanse vrouwen op sociale media. Ze gebruikten massaal de hashtags #DoNotTouchMyClothes of #AfghanistanCulture. Op die manier willen ze tonen dat ze het niet eens zijn met de strenge kledingvoorschriften van de taliban. Ook de Belgische Lema Afzal (25) doet mee. “De boerka heeft overschaduwd hoe Afghaanse vrouwen wereldwijd gezien worden. Onze cultuur is zo veel rijker en kleurrijker.”