unsplash
Volledig scherm
© unsplash

"Hij liet de hele tijd scheten": de gênantste reviews die achtergelaten werden op een datingapp

Op date gaan loopt jammer genoeg niet altijd van een leien dakje, hij kan er anders uitzien dan je verwacht had, zij kan een glas wijn over je schoot hebben gemorst na 10 minuten. We zijn mensen en we maken fouten. Alleen worden die soms open en bloot met de wereld gedeeld. Dating app Once vraagt vrouwen na afloop van een date een recensie te schrijven. Kijk en geniet mee. 

3 reacties

 • Derek Beuckelaers

  3 jaar geleden
  Iemand die een samenvatting van een date op het social netwerk schrijft is niet echt het type waar ik verder zou mee willen gaan. En hoe zit het met hun rapport want daar zijn ze niet mee bezig. Enkel de andere heeft tekortkomingen.
 • Edmond Dillien

  3 jaar geleden
  Ergens snap ik niet dat wij vroeger allemaal een lief gevonden hebben, niemand van mijn vrienden of vriendinnen had zelfs een telefoon thuis, wij wel omdat vader zelfstandige was, dus als wij contact wilden dan moesten wij er naartoe wandelen en voor de rest was er een park of speelplein waar iedereen van 7 tot tegen de 18 jaar wel samenkwam en de weekends, en dat was't, he!
 • Ramon Simon

  3 jaar geleden
  Punt 7 is vrouwelijke dwaasheid. Zodanig veel make-up zodat je er anders uitziet, dat is uzelf en andere bedriegen. Ik begrijp niet eens hoe je een vriendin kunt hebben die enkel knap is met make-up. Daarom blijf weg van vrouwen met veel make-up, zo schrik je u nooit een bult achterna.
 1. Binnenkijken in de ecologische hoeve van keramiste Frauke:“De muren van leem regelen de vochtigheid. We voelen dat dit een gezond huis is”

  Binnenkij­ken in de ecologi­sche hoeve van keramiste Frauke:“De muren van leem regelen de vochtig­heid. We voelen dat dit een gezond huis is”

  Keramiste Frauke Hamerijck (35) is altijd dicht bij de natuur. In haar keramiekstudio werkt ze met klei, om te ontspannen vertoeft ze het liefst in haar tuin, waar de natuur haar vrije gang mag gaan. En wonen doet ze met haar gezin in een hoeve die gerenoveerd en ingericht is met ecologische materialen. “Ik ben hier perfect in balans”, zegt ze. Welkom in dit prachtige huis!
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League