Dana Winner.
Volledig scherm
Dana Winner. © Johan Martens

Hier vertoeft zangeres Dana Winner het liefst: “Op dat terras waan je je in Toscane in Limburg”

Zangeres Dina Winner (57) kwam onlangs met de nieuwe single ‘Miss You Most’ en staat dit najaar in het Sportpaleis. Deze zomer trekt ze naar de Spaanse zon. Of richting dat ene adresje dat voelt als Toscane in Limburg, zoals ze het zelf zo mooi noemt. “Het uitzicht is er fenomenaal.” Welk restaurant in Hasselt haar hart gestolen heeft en waar ze graag padelt, verklapt de zangeres ook.

 1. “Iederéén zal weten dat ik kleur uit een potje gebruikte.” Beautyredactrice test zelfbruiners van 3 tot 60 euro
  PREMIUM

  “Iederéén zal weten dat ik kleur uit een potje gebruikte.” Beautyre­dac­tri­ce test zelfbrui­ners van 3 tot 60 euro

  Zongebruinde benen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig bestaan er zelfbruiners: sommigen zijn zelfs zo goed dat niemand nog ziet dat je zomerkleurtje uit een potje komt. Maar krijg je met een potje van 3 euro net zo’n natuurlijk resultaat als met eentje van 60 euro? Onze beautyexperte test budgetopties, middenklasseproducten en luxeflesjes en vindt wel degelijk verschillen. “Wie zich afvroeg waar Jennifer Lopez haar befaamde golden glow haalt: ik heb het gevonden.”
 2. Halleluja: deze haartrend past bij elk haartype. “Bij sluik haar staat het chique, bij krullen speels”

  Halleluja: deze haartrend past bij elk haartype. “Bij sluik haar staat het chique, bij krullen speels”

  De klassieke curtain bangs — een korte froufrou die langer wordt naar de zijkant toe — kennen we. Maken die binnenkort plaats voor een nieuwe trend? Enkele celebs en influencers gaan al overstag voor langere drape bangs. We moeten je wel waarschuwen: wie geen tijd in zijn kapsel wil stoppen, zet de schaar er beter niet in. Beautyredactrice Sophie legt haarfijn uit voor wie de look dan wel geschikt is.
 1. Tatyana Beloy gaf 2 jaar borstvoeding: “Mijn lichaam is echt ‘vrouw’ geworden”
  PREMIUM

  Tatyana Beloy gaf 2 jaar borstvoe­ding: “Mijn lichaam is echt ‘vrouw’ geworden”

  Twee jaar lang gaf Tatyana Beloy (37) borstvoeding. Ze genoot met volle teugen, maar stopte enkele maanden geleden. “Ik heb mijn lijf wat terug. Ik heb meer ademruimte, maar een pak minder borsten, dat ook.” Ze vertelt hoe ze naar haar uiterlijk kijkt sinds haar zwangerschap en hoe ze de band met haar lichaam doorheen die transformatie goed en gezond hield. “Het is zóveel waard als je man je lichaam fantastisch vindt.”
 2. De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

  De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

  De outfit van de Française Mladenovic (28) maakte de tongen los op Wimbledon: in plaats van het traditionele jurkje verscheen ze in een heel korte top. Ook naast het tennisveld zien we die trend: mensen van alle leeftijden en met alle lichaamstypes flaneren trots met een bloot middenrif. Moderedacteur David Devriendt verklaart de evolutie. “Vroeger was zo’n topje voor op vakantie en in het uitgaansleven. Nu gaan we ermee naar school en het werk.”