Nathalie Samain
Volledig scherm
© Nathalie Samain

Het motto van de jonge acteur en zoon van van Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche, Ellis De Beule (11): “Stay Strong”

Ellis De Beule schittert in de tragikomedie All of Us aan de zijde van topacteurs als Maaike Neuville, Joke Devynck en Barbara Sarafian. In NINA vertelt de jonge acteur wat hem drijft in het leven.

 1. Satirische Sara Leemans over hoe Vlamingen omgaan met het buurtleven: “’t Is niet meer gelijk dat het geweest is, hé Francis?”

  Satirische Sara Leemans over hoe Vlamingen omgaan met het buurtleven: “’t Is niet meer gelijk dat het geweest is, hé Francis?”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: hoe gaan Vlamingen om met het buurtleven en dorpsmentaliteit?
 2. Britten maken zich zorgen om Queen: waarom 1 op de 5 ouderen sterft na verlies van partner
  PREMIUM

  Britten maken zich zorgen om Queen: waarom 1 op de 5 ouderen sterft na verlies van partner

  “Hoe langer twee mensen een koppel zijn, hoe groter de kans dat de één het niet lang trekt zonder de ander”, zegt klinisch ouderenpsycholoog Luc Van de Ven. Het verklaart waarom de Britten nu angstig zijn. Na een huwelijk van 73 jaar moet Queen Elizabeth (94) afscheid nemen van prins Philip. “Er bestaat inderdaad zoiets als het ‘weduwschap-effect’”, zegt Van de Ven. Maar familie en vrienden kunnen wat dat betreft levens redden.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!