Ook na Nieuwjaar nog genieten van je partybag? Met deze handtassen is het zelfs op een gewone dag een beetje feest.
Volledig scherm
Ook na Nieuwjaar nog genieten van je partybag? Met deze handtassen is het zelfs op een gewone dag een beetje feest. © Getty Images

Het jaar rond uitpakken met je nieuwe feesttas? Aan deze pareltjes beleef je ook na de kerstperiode plezier

NinashopDe ideale feesttas is klein en praktisch tegelijk, past perfect bij je party-outfit én draag je na de feestdagen met minstens evenveel plezier. Ninashop.be zocht negen pareltjes uit die aan al deze criteria voldoen. Met deze stijlvolle handtassen is het elke dag feest. 

  1. De bruid mag (erg) kortgerokt zijn dit jaar. “Vrouwen willen meer buiten de lijntjes kleuren tegenwoordig”

    De bruid mag (erg) kortgerokt zijn dit jaar. “Vrouwen willen meer buiten de lijntjes kleuren tegenwoor­dig”

    Dit weekend stapte realityster Kourtney Kardashian (43) in het huwelijksbootje met muzikant Travis Barker (46), in een witte mini-jurk van Dolce & Gabbana. Kardashian kroont zich daarmee niet alleen tot mevrouw Barker, maar ook tot trendsetter. Korte trouwjurken zijn erg populair, ook in Belgische bruidwinkels. “We zien al een tijdje dat de vraag naar korte kleedjes stijgt. En dankzij Kourtney zal die vraag nog meer toenemen.”
  2. Een 'mooie man' is nog altijd een gespierde hunk. "Op vlak van bodypositivity lopen wij ferm achter”

    Een 'mooie man' is nog altijd een gespierde hunk. "Op vlak van bodypositi­vi­ty lopen wij ferm achter”

    “Mooi dat voor vrouwen dezer dagen bodypositivity bestaat, maar bij mannen lopen we flink achter.” Niek (22) deelde op Twitter een foto van een Australische webshop waarbij de diversiteit bij de vrouwelijke modellen in schril contrast staat met die bij de mannelijke mannequins. Het maakt pijnlijk duidelijk: grotematenmode voor heren blijft een niche, en dat is ook te voelen in onze maatschappij. “Mannen die voller zijn worden nog steeds geridiculiseerd.”