unsplash
Volledig scherm
© unsplash

Het eerste woordje horen van ons kind is het gelukkigste moment uit ons leven

Van in het huwelijksbootje stappen tot de eerste kus met je ware liefde: er zijn talloze momenten die beschreven worden als hét gelukkigste moment uit je leven. Maar een nieuwe studie maakt nu duidelijk welk moment we verkiezen boven alle anderen: het eerste woordje van je kind horen. 

4 reacties

 • Sofie Van Eeden

  3 jaar geleden
  Alsof iedereen kinderen willen en trouwen, ik heb geen kind wil er ook geen, ben niet getrouwd nooit geweest en ook niet van plan en heb geen wagen , maar veel dingen in de lijst gelden niet voor mij, bestaat er ook zoiets als je eerste scheiding? Of je eerste dop? Lol
 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  En "je eerste pint bier drinken" ?
 • Edmond Dillien

  3 jaar geleden
  Zij die dit geloven, zijn er het ergste aan toe.
 • Bernd Vaes

  3 jaar geleden
  Ja, ja, en morgen staat er alweer een onderzoek, dat het gelukkigste moment .... maakt. Zo kan men wel 1001 artikels schrijven. Geloofwaardigheid bekomt NINA er echter helemaal niet door.
 1. Zo beleven Vlamingen hun vakantie in eigen land volgens de satirische Sara Leemans: “Ah, dus jullie doen ginder eigenlijk hetzelfde als thuis?”

  Zo beleven Vlamingen hun vakantie in eigen land volgens de satirische Sara Leemans: “Ah, dus jullie doen ginder eigenlijk hetzelfde als thuis?”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: hoe vullen Vlamingen hun midweekje weg in?
 2. 3 jonge vrouwen vertellen hoe zij de ramadan beleven: “Het is een manier om even stil te staan bij het luxueuze leven dat we leiden”

  3 jonge vrouwen vertellen hoe zij de ramadan beleven: “Het is een manier om even stil te staan bij het luxueuze leven dat we leiden”

  “Ik heb me niet voorbereid en laat alles op me afkomen. Tot nu toe vind ik het een mooie ervaring.” Fien (22) doet dit jaar voor de eerste keer mee met de ramadan. Nadia (28) en Anisa (25) doen het al enkele jaren. De drie jonge moslima’s vertellen waarom het voor hen zo belangrijk is om elk jaar te vasten, waarom het veel meer is dan niet eten en drinken én hoe je hen kan steunen.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee