unsplash
Volledig scherm
© unsplash

Het eerste vegan foodtruckfestival komt naar Brussel

Terrasjes, warmer weer, zonnebrillen en lekker eten. De lente is opnieuw in het land en dat zullen we geweten hebben. Jaar na jaar worden foodtruckfestivals steeds populairder. Brussel krijgt er een unieke bij: op het Vegan Street Festival proef je de lekkerste veganistische gerechtjes. 

10 reacties

 • Steven Duysens

  4 jaar geleden
  Ik, een echte vlees eter, probeer alles uit, moet zeggen dat vegan smakelijker is dan de naam klinkt, verwacht je niet aan een blokje geperste sla, maar eerder aan iets lekker, velen zouden verschieten.
 • Fred Fraise

  4 jaar geleden
  kleine tip: als je niets weet over veganisme, geef er dan ook geen commentaar op want je maakt je alleen maar belachelijk.
 • PIETER ROGIERS

  4 jaar geleden
  Neen dank u, die dag moet ik naar een barbecue met ECHT eten: malse cote a l'os, sappige worsten, vet spek, enz ... Ze mogen hun zielige brokjes tofu houden!
 • Eida Lam

  4 jaar geleden
  En er naast een hamburger kot!
 • Lars Heykers

  4 jaar geleden
  Eerst eens kijken of ze überhaupt beseffen dat Vegan en Vegetarisch niet hetzelfde zijn. Zelfs als de groenten en fruit die je aanbiedt bemest zijn met dierlijke meststoffen, is het niet meer vegan.
 1. “Om 10 uur wil ik al een pak friet.” Q-dj Maarten Vancoillie worstelt met gezond eten tijdens shiftwerk

  “Om 10 uur wil ik al een pak friet.” Q-dj Maarten Vancoillie worstelt met gezond eten tijdens shiftwerk

  Gezonde, verse maaltijden koken is niet altijd makkelijk wanneer je een fulltime job hebt. En voor mensen die in shifts werken is dat nog veel moeilijker. Q-dj Maarten Vancoillie weet dat als geen ander. “Ik moet op het werk vaak op mijn honger zitten.” Diëtiste Lotte Lemoine geeft in haar nieuwe boek ‘Gezond shiftwerk’ tips om toch een gezonde levensstijl aan te houden. “Als je maaltijden overslaat, ben je op den duur zo uitgehongerd dat je geen gezonde keuzes kan maken.”
 2. HOROSCOOP. Onverwacht geflirt voor Tweelingen en een geldboost voor Ram: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Onverwacht geflirt voor Tweelingen en een geldboost voor Ram: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of in de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Maar liefst drie planeten liggen dwars, Kreeft. Het wordt een week met heftige emoties.”