Leonardo DiCaprio (47) en zijn intussen ex-vriendin Camila Morrone (25).
Volledig scherm
Leonardo DiCaprio (47) en zijn intussen ex-vriendin Camila Morrone (25). © WireImage / Instagram

Heeft een relatie met een (veel) jongere partner ooit kans op slagen? “Het kan ook verrijkend werken”

Voor de achtste keer zette Leonardo DiCaprio (47) zijn vriendin aan de deur eens ze de leeftijd van 25 jaar had bereikt. De acteur datete in het verleden enkel vrouwen van minstens tien jaar jonger. Waarom zijn jonge veulens zo aantrekkelijk voor sommigen? Relatietherapeute Sarah Hertens geeft twee redenen, en verheldert wanneer een relatie met zo’n groot leeftijdsverschil toch een kans maakt. “Het gaat voor de oudere partner om meer dan egostreling.”

  1. Dit is het ideale weekend van presentator Joris Brys: “Tot een kot in de nacht uitgaan heb ik nu wel gehad”

    Dit is het ideale weekend van presenta­tor Joris Brys: “Tot een kot in de nacht uitgaan heb ik nu wel gehad”

    Het ideale weekend van presentator Joris Brys (34)? Dat begint liefst al ‘s morgens vroeg. Mét koffie. In zijn bruisende stad vindt hij ‘rust in de onrust’, zoals hij dat zelf zo mooi zegt. Met veel vrienden, voldoende beweging en - uiteraard - muziek. “Een uurtje keihard sporten in de ochtend is zalig. Dan volgt de beloning: ik loop rechtstreeks naar de bakker voor pistolets.”
  2. EXCLUSIEF. Julie Van den Steen verloor haar zwangerschap. “Ik durf de kinderkamer nog altijd niet te openen”

    EXCLUSIEF. Julie Van den Steen verloor haar zwanger­schap. “Ik durf de kinderka­mer nog altijd niet te openen”

    Presentatrice Julie Van den Steen (30) maakt vandaag bekend dat ze haar kindje verloor tijdens de zwangerschap. Aan NINA vertelt ze exclusief haar verhaal: hoe ze in enkele weken van de hemel naar de hel ging en over het verdriet dat door de buitenwereld zwaar onderschat wordt. “Het gesprek was koud, zakelijk, maar de impact immens. Ik ging van hoop en dromen naar ... er zit een dood kindje in mij.”