Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Hanne duikt met keeper Siem de kleedkamers in na de voetbalmatch van haar vriend. “Zijn gespierde lijf maakte me hongerig”

“Met onze lippen op elkaar rukten we kledingstukken weg en terwijl de hitte in de kleedkamer steeg, belandden we op de koele grond.” Hanne* (26) gaat elke week trouw naar de voetbalmatch van haar vriend kijken. Maar wanneer nieuwe keeper Siem* op het veld verschijnt, ontwaakt iets in haar. Zijn warme aanrakingen doen haar tintelen, een gevoel dat ze al een hele tijd mist in haar relatie. Op een avond eindigen de twee samen in de kleedkamers. “Ik ontdekte dat hij nóg een tattoo had: een kusmondje net boven zijn schaamstreek.”

 1. Verboden liefde: de getrouwde Mieke snakt naar de sterke handen van haar kinesist. “Hij wist precies waar elk gevoelig plekje van mijn lichaam lag”
  PREMIUM

  Verboden liefde: de getrouwde Mieke snakt naar de sterke handen van haar kinesist. “Hij wist precies waar elk gevoelig plekje van mijn lichaam lag”

  “Ik lag op mijn rug. Terwijl hij me masseerde, keek hij me aan met z’n bruine ogen. Zijn gezicht was dichtbij, kwam nog dichter. En opeens raakten zijn zachte lippen de mijne. Ik beefde een beetje.” Mieke* (toen 37) heeft nooit iemand anders gehad dan haar man. Maar dan valt ze voor haar vijf jaar jongere kinesist Boris*. De twee klikken op elk vlak, en na negen sessies geeft hij haar in z’n praktijk met zijn sterke handen meer dan massages. Tot Miekes man dat ontdekt. “Ik heb er geen spijt van. Ik ben nu een andere vrouw door Boris.” In de Verboden Liefde-reeks viert NINA de liefde die, hoe vurig ook, niet mag of kan zijn.
 2. Een unieke diamant, een vingerafdruk van je partner of een puzzelstukring: dit zijn de 8 trends in trouwjuwelen

  Een unieke diamant, een vingeraf­druk van je partner of een puzzelstuk­ring: dit zijn de 8 trends in trouwjuwe­len

  Het eeuwige symbool van verbinding en liefde is nog altijd de trouwring. Hij moet one of a kind zijn, tijdloos, subtiel of net heel opvallend: het lijstje aan vereisten voor het perfecte juweel is ellenlang. Om toekomstige echtgenoten te helpen bundelde House of Weddings de trends in trouwjuwelen van 2022. Van geüpcyclede juwelen tot unieke gravures: deze ontwerpen verzegelen dit jaar de eeuwige liefde.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 3. Verboden Liefde: Dennis valt voor de Venezolaanse Maria op werkreis in Boedapest. “‘Ben je getrouwd?’, vroeg ze. Met tranen in de ogen gaf ik toe van wel”
  PREMIUM

  Verboden Liefde: Dennis valt voor de Venezolaan­se Maria op werkreis in Boedapest. “‘Ben je getrouwd?’, vroeg ze. Met tranen in de ogen gaf ik toe van wel”

  “Die eerste nacht hebben we gevreeën tot ’s ochtends. Mijn wekker ging af, maar we deden verder. Ontbijt kon ons gestolen worden. Ik ben recht van haar bed naar het werk gehold.” Dennis (toen 40) zit in zak en as in zijn huwelijk. Op een werkreis naar Boedapest ontmoet hij via Tinder de Venezolaanse Maria (39). Een intelligente, beeldschone vrouw, die hem alle hoeken van de stad en haar slaapkamer laat zien. Het is het begin van een internationale rollercoasterromance die Dennis, tot nu, met niemand kon delen. “Wat wij hebben is een onmógelijke liefde.” In de Verboden Liefde-reeks viert NINA de liefde die, hoe vurig ook, niet mag of kan zijn.