Halleluja: Netflix heft regiobeperking op (& naar deze series kijken we uit)

Netflix
Goed nieuws voor de televisiefans. De CEO van Netflix heeft namelijk laten weten dat hij plant om de regiobeperkingen op te heffen. Lees: binnenkort hoeven we onze luie zetel niet meer uit te komen want dat Netflix-aanbod wordt stukken uitgebreider.

Al sinds Netflix voor het eerst in ons land te krijgen was, keken we beteuterd naar dat gigantische aanbod in Amerika. Tegenwoordig kunnen we die pruillip echter omruilen voor een brede glimlach, want de CEO van Netflix heeft laten weten dat hij de restricties wil opheffen.

Als je nu de regiobeperking wil omzeilen moet je aan de slag met je VPN-server, en laat dat nu niet echt bijzonder koosjer zijn. "De beste oplossing voor de VPN-servers is om internationaal hetzelfde aanbod te handhaven, zodat niemand nog de nood voelt om met de VPN-server te rommelen. Zo kunnen we ook eindelijk werken aan het echte probleem: piraterij," aldus CEO Reed Hastings. Alvast bedankt mijnheer Hastings, want ook wij hebben hier nog een must see-lijstje liggen. Naar deze vier series kijken wij het hardste uit!

Revenge
Ontmoet Emily Thorne, een vrouw met een dubbele agenda. De serie begint op het moment waarop Emily terugkeert naar The Hamptons, een plek waar ze vaak met haar inmiddels overleden vader te vinden was. Maar ze is daar niet enkel omwille van nostalgische redenen. Haar echte beweegreden? Wraak nemen.

Scandal
Voor een serieuze dosis girlpower kunnen we terecht bij politiek wonderkind Olivia Pope. Samen met haar team houdt ze het publieke imago van de politici in ere en zorgt ze ervoor dat de schandalen en geheimen hun weg naar de doofpot vinden. Goede televisie gegarandeerd.

Supernatural
Ook de liefhebbers van het fantasy-genre kunnen hun hart ophalen bij het Amerikaanse aanbod. In Supernatural volgen we de broers Winchester in hun queeste tegen het kwaad. Iedere aflevering trekken ze ten strijde tegen bovennatuurlijke tegenstanders.

Chuck
Nerd meets superspion, zo kunnen we Chuck het beste omschrijven. Op een dag ontvangt Chuck, computertechnicus, een e-mail van een oude vriend. De inhoud? Zo ongeveer alle geheimen van de wereld. En die bevinden zich plots allemaal in zijn brein.