Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Gezellig griezelen, wondermooi wandelen of zalig zitten? 5 tips voor een spooky Halloweenweekend

Hoe zeer de zomer ons teleurstelde, zo aangenaam verrast de herfst ons nu. Het mag gezegd worden: dit najaar is er een voor in de boekjes. De temperaturen zakken traag maar gestaag, het herfstzonnetje houdt ons warm en maakt de vallende blaadjes net dat beetje mooier. Een ideale setting om van dit verlengde Halloweenweekend te genieten. Wij tippen alvast vijf originele activiteiten voor groot en klein. 

 1. Hikingvakanties zijn populairder dan ooit: dit zijn de 5 mooiste meerdaagse trails door Europa

  Hikingva­kan­ties zijn populair­der dan ooit: dit zijn de 5 mooiste meerdaagse trails door Europa

  In 2023 zijn actieve vakanties populairder dan ooit. Zoals de meerdaagse trail: gewapend met niets dan een rugzak, blarenpleisters en heel veel goesting de wilde natuur ontdekken. We tonen je de fraaiste tochten in Europa. Redactrice Sophie testte er alvast eentje uit in IJsland. “Wanneer ik me na een slechte nacht in de berghut naar de gemeenschappelijke wasplaats begeef, slaan de regen en ijzige wind me in het gezicht. Dat belooft.”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.