Get Ready! met v.l.n.r. Glenn, Koen, JM en Jimmy.
Volledig scherm
Get Ready! met v.l.n.r. Glenn, Koen, JM en Jimmy. © Sony

Get Ready! licht toe waarom zoveel boysbands splitten: “Jimmy zong het meest. Dat zorgde voor discussies”

De populaire Zuid-Koreaanse groep BTS gaat uit elkaar. Daarmee dikt de waslijst aan gesplitte boysbands verder aan. Een band gaat nooit stuk, zongen de jongeheren van X!NK, maar klopt dat wel? Wij vroegen aan Get Ready! wat er zich achter de schermen van de boysband afspeelt. “Iedereen was zo bezig met zijn ego. We bekeken zelfs welk lid de meeste post kreeg.” Een prestatiepsycholoog licht de tol van de boysband toe. “Lid zijn is topsport.”

 1. Een Birkin bag? Die hoort op zolder, volgens Beyoncé: zij draagt deze (betaalbare) handtas in de plaats

  Een Birkin bag? Die hoort op zolder, volgens Beyoncé: zij draagt deze (betaalbare) handtas in de plaats

  Een Birkin-handtas van Hermès, die hoort thuis in de berging. Volgens zangeres Beyoncé, toch. Zij prijst op haar nieuwe album een nieuwe ‘it-bag’ aan. Eentje met evenveel bekende fans, van Bella Hadid tot Lil Nas X, maar met een prijskaartje dat stukken betaalbaarder is. De tas wordt ook wel eens de ‘Bushwick Birkin' genoemd. Maar om er eentje te bemachtigen, moet je wel snel zijn.
 2. Nemen virtuele influencers binnenkort de markt over? “Ze verouderen niet, dus je moet nooit iemand jonger zoeken”

  Nemen virtuele influen­cers binnenkort de markt over? “Ze verouderen niet, dus je moet nooit iemand jonger zoeken”

  Influencers vervullen al verschillende jaren de functie van de traditionele reclamespotjes. Maar kende je virtuele influencers al? In eerste instantie lijken ze niet veel te verschillen van de traditionele influencers, op één punt na: ze bestaan niet echt. Toch kiezen steeds meer ondernemingen voor zo’n digitale vertegenwoordiger. Sara Pabian, professor in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en Antwerpen, legt uit wat de voor- en nadelen zijn. “Bedrijven kunnen een op maat gemaakt personage ontwikkelen dat het merk naar hun normen vertegenwoordigt.” Zijn virtuele influencers de toekomst?
 1. “Afgeblaft worden op het werk hoef je niet te accepteren.” Experte geeft tips om te reageren op een schreeuwende baas
  PREMIUM

  “Afgeblaft worden op het werk hoef je niet te accepteren.” Experte geeft tips om te reageren op een schreeuwen­de baas

  Een baas of collega die de werkvloer bij elkaar schreeuwt: bijna een op de vijf werknemers krijgt ermee te maken. Heftig, weten Liselotte en Veronique: hun baas brult weleens tegen hen. “‘Jij hebt er niets van begrepen’, blaft hij tijdens meetings, of ‘het lukt je niet, dus vertrek maar’.” Elke Geraerts versterkt met Better Minds at Work de mentale weerbaarheid van medewerkers binnen organisaties. Ze legt uit hoe je reageert op zo’n schreeuwer en hoe je met hevige emoties op het werk omgaat.