(v.l.n.r.) Brecht en Dziubi in 'Blind Getrouwd', VRT-anker Aster Nzeyimana en 'Bridgerton'-acteur Regé-Jean Page.
Volledig scherm
(v.l.n.r.) Brecht en Dziubi in 'Blind Getrouwd', VRT-anker Aster Nzeyimana en 'Bridgerton'-acteur Regé-Jean Page. © VTM / Café Costume / Getty Images

Gespot in ‘Blind Getrouwd’: waarom zijn groene kostuums zó populair? “Dries Mertens zit er ook voor iets tussen”

Je kon er niet naast kijken: in de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ stonden Brecht én Dziubi samen in hetzelfde donkergroene pak voor het altaar. “What the actual f*ck”, riep Brecht uit, maar wie de trouwtrends kent, is veel minder verbaasd. “Groene kostuums zijn een echte hype nu”, zegt Lisa van Lost in Pablos, waar Brecht en Dziubi hun pak kochten. Bij Café Costume raden ze hun klanten de kleur ondertussen zelfs af. “Wil je echt origineel zijn, dan zijn er betere opties.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Welke connectie heb jij met je partner? “Je kan meerdere soulmates hebben. Maar je hebt maar één twin flame”

  Welke connectie heb jij met je partner? “Je kan meerdere soulmates hebben. Maar je hebt maar één twin flame”

  Soulmates kennen we, maar ken je ook het concept ‘twin flame’? Alicia Keys en Megan Fox zweren dat zij de hunne gevonden hebben in hun partner. Maar het hoeft niet altijd om een romantische relatie te gaan. De term is trouwens niet te verwarren met een soulmate, die je op een andere manier herkent. “Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen ‘twin flames’ en soulmates.”
 3. Trouwen in het buitenland boomt. Hoe werkt en wat kost zo’n ‘destination wedding’? Omdat je zo in je huwelijk investeert, voelt het gewichtiger”
  PREMIUM

  Trouwen in het buitenland boomt. Hoe werkt en wat kost zo’n ‘destinati­on wedding’? Omdat je zo in je huwelijk investeert, voelt het gewichti­ger”

  Bazart-zanger Mathieu Terryn (27) en zijn Marie Wynants (27) gaven elkaar recent het jawoord onder de Portugese zon. Trouwen in het buitenland: BV's doen het, maar ook steeds meer andere Vlamingen. Antwerpenaren Maikel en Filip vierden net nog in Ibiza. Judith en Arnaud inviteerden hun vrienden voor een all-in naar Toscane. Weddingplanner Aude François specialiseert zich in ‘destination weddings’ en heeft een volgeboekt 2022. Ze schetst de voor- en nadelen en het prijskaartje. “Je bent zeker niet altijd duurder af dan in België.”
 4. De bruid mag (erg) kortgerokt zijn dit jaar. “Vrouwen willen meer buiten de lijntjes kleuren tegenwoordig”

  De bruid mag (erg) kortgerokt zijn dit jaar. “Vrouwen willen meer buiten de lijntjes kleuren tegenwoor­dig”

  Dit weekend stapte realityster Kourtney Kardashian (43) in het huwelijksbootje met muzikant Travis Barker (46), in een witte mini-jurk van Dolce & Gabbana. Kardashian kroont zich daarmee niet alleen tot mevrouw Barker, maar ook tot trendsetter. Korte trouwjurken zijn erg populair, ook in Belgische bruidwinkels. “We zien al een tijdje dat de vraag naar korte kleedjes stijgt. En dankzij Kourtney zal die vraag nog meer toenemen.”