Skims
Volledig scherm
© Skims

Gekker wordt het niet: wie hip wil zijn, draagt Kim Kardashians nieuwe 'zwemhandschoenen' aan het strand

Zwemmode mag anno 2022 een tikkeltje excentrieker. Glitters, asymmetrie, cut-outs: waarom niet. Maar volgens realityster Kim Kardashian kan dat nog beter: zij lanceert met haar merk Skims lange zwemhandschoenen. Om een “sexy splash” te maken waar je ook gaat. Op sociale media reageren mensen erg lacherig — ondertussen zijn Kims gekke handschoenen echter wel razend populair. 

  1. Nikita (28) toont haar beachbody: “Mensen zeggen dat ik een schattig gezichtje heb”

    Nikita (28) toont haar beachbody: “Mensen zeggen dat ik een schattig gezichtje heb”

    Tijdens de zomer kom je weleens een stappenplan tegen voor de perfecte bikinibody. Stap één: doe zwemkleding aan. Stap twee: je hebt een bikinibody. That’s it. Om die boodschap in de verf te zetten, poseert Nikita (28) in badkleding. Na het bedrog van haar ex verloor ze meer dan tien kilo en vond ze het moeilijk om haar lichaam graag te zien. Ze vertelt hoe ze dat stap voor stap te boven kwam. “Ik heb een haat-liefdeverhouding met mijn buik.”
  2. Margaux (21) toont haar beachbody: “Mijn haar vind ik een van mijn grootste troeven”

    Margaux (21) toont haar beachbody: “Mijn haar vind ik een van mijn grootste troeven”

    Tijdens de zomer kom je weleens een stappenplan tegen voor de perfecte bikinibody. Stap één: doe zwemkleding aan. Stap twee: je hebt een bikinibody. That’s it. Om die boodschap in de verf te zetten, poseert Margaux (21) in badkleding. In tegenstelling tot veel van haar leeftijdsgenoten, voelt ze zich superzelfzeker over haar uiterlijk. Ze vertelt hoe ze geleerd heeft haar lichaam te omarmen. “Mijn benen, buik, borsten en poep: ik zie alles graag.”