Getty
Volledig scherm
© Getty

Geen gezoem meer: deze 9 tips verjagen vliegen

Ze zijn minder gevaarlijk dan wespen, vallen je niet massaal aan zoals muggen, maar we zijn het er allemaal over eens dat ze minstens even irritant zijn: vliegen. Durf met dit weer maar eens een raam of deur openzetten en het is van dat, er zit er een of meerdere binnen. Dankzij deze tips raak je ervan af. 

9 reacties

 • serge vansteenkiste

  3 jaar geleden
  Sabine je mag dan nog zo proper zijn en overal vliegenramen hebben zitten je vraagt je dan af hoe het mogelijk is dat je nog maar de deur opent en er al en vlieg of mug binnen zit
 • Thierry Vansweevelt

  3 jaar geleden
  Gewoon vapona vliegenvalletjes of tabletjes. De lavendel is ook een goede tip. Koop de essentiele olie en druppel dat op een gipsen vormpje dat daarvoor gemaakt is. De kamer zal snel naar lavendel ruiken.
 • alain Seghers

  3 jaar geleden
  Jan de Korte de kruidnagel in de citroen al geprobeerd? Houd bij zelfs buiten de vliegen, muggen en wespen op afstand.
 • Lies De Vuyst

  3 jaar geleden
  Als je paarden als achterburen hebt, heb je ook veel vliegen... en dan mag je huis nog zo proper zijn.... Hier komen ze af op de geur van lavendel ( ik poets met een scheut lavendelolie en neutrale geur zeep ) Als ik m’n emmer even laat staan vliegen ze erin en verdrinken ze.
 • Ano Niem

  3 jaar geleden
  Emiel, het geluid stoort mij zeer zeker wel. Heel erg zelfs
 1. Zichtbare bh-bandjes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

  Zichtbare bh-band­jes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

  De zomer is ein-de-lijk in aantocht en dat betekent dat we onze zwierige jurkjes weer naar boven mogen halen. Maar veel zomerse outfits kennen ook een keerzijde. Denk: opwaaiende rokjes tijdens een fietstochtje of zichtbare bh-bandjes bij een kleedje met een open rug. Niet zo handig of flatterend. Maar daarvoor hoef je die leuke kleedjes nog niet aan de kant te schuiven. Wij zetten vijf geniale fashion hacks voor jou op een rijtje, zodat jij je niet langer zorgen hoeft te maken om jouw outfit.
 2. Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelijker mijn stijl”

  Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelij­ker mijn stijl”

  Is het woord ‘cool’ nog cool? Vraag het aan Gladys Ferro (32), allround cool girl from the block. Zij weet het sowieso. Als ze praat, zijn haar zinnen doorspekt met Engels, en haar kledingstijl ademt stoer én sexy uit. Tegelijk. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Gladys hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.