Instagram / Luxury Fashion & Lifestyle
Volledig scherm
© Instagram / Luxury Fashion & Lifestyle

Foodtrend van zwarte ijsjes komt nu ook naar ons land

Dit weekend schieten de temperaturen opnieuw de lucht in, en dat betekent: terrasjes, barbecues en smeltende ijsjes à volonté. Wie graag de hippe vogel wil uithangen, kan vanaf morgen terecht bij de nieuwe zomerbar Sunset Beach voor pikzwarte ijsjes.

8 reacties

 • Rik Hofman

  3 jaar geleden
  Met aardbeiijs en bananenijs kan je er een ijsje van maken voor de matchen van de belgen
 • Micha Mina

  4 jaar geleden
  Woarom in antwerpen zen doar gene beach in oostende wel dus kom mo verkopen aan de kust
 • Tobias Claesen

  4 jaar geleden
  Ziet er toch niet smakelijk uit!
 • kevin peters

  4 jaar geleden
  Neeeeen dank u.
 • gerarda J

  4 jaar geleden
  Als ze niet willen zeggen wat er inzit, dan denk ik dat ik nog maar even pas.
 1. 10 praktische vragen over hiv beantwoord: “Ja, mensen die aidsremmers nemen kunnen seks hebben zonder het door te geven”

  10 praktische vragen over hiv beantwoord: “Ja, mensen die aidsrem­mers nemen kunnen seks hebben zonder het door te geven”

  Vandaag is het Wereldaidsdag. Deze dag wil oproepen tot solidariteit met hiv-patiënten, zoals Christophe Ramont die vandaag de stilte breekt over zijn besmetting. Maar ook zorgen voor een betere verspreiding van correcte informatie over het virus. Want er kleeft nog steeds een stigma aan, en dat houdt de aidspandemie mee in stand. Wist je trouwens dat er tegenwoordig steeds meer besmettingen van hiv bij hetero’s zijn? En dat er een medicijnkuur bestaat die verhindert dat hiv zich in jouw lichaam nestelt? 10 prangende vragen beantwoord.