Yoga vanop je bureaustoel: nieuwe online cursus leert hoe het moet

Yoga Time
We zitten allemaal veel te veel, en van die dagelijkse uurtjes op een bureaustoel wordt ons lijf ook niet bepaald blij. Met dat in het achterhoofd lanceert yogalerares Jozefien vandaag het online yogaplatform 'Yoga at your desk', waarop ze stoelyogafilmpjes van een paar minuten deelt. Geen excuses meer om niet af en toe de benen (en armen) te strekken tussen het werken door.

Jozefien Scheepers is een zelfstandige yogalerares uit het Antwerpse, die onder de overkoepelende noemer Yoga Time onder meer groepslessen geeft. Maar ook wie niet wekelijks in de yogales geraakt, wil ze stimuleren om af en toe aan yoga te doen. Vandaag wordt Yoga at your office gelanceerd, een platform dat enerzijds lessen aanbiedt op locatie aan bedrijven, maar ook met 'Yoga at your desk' online filmpjes aanbiedt met oefeningen stoelyoga van 3 à 5 minuten. Zo kan dat eeuwig stilzittende lijf van jou tijdens het werk toch af en toe eens wat strekken en stretchen, en raak je meteen van wat overtollige stress kwijt. Je kan tussen verschillende filmpjes kiezen, naargelang welke spiergroep je wil trainen en welk niveau je hebt.

Wie het eens wil proberen, kan vanaf nu inschrijven voor de promoprijs van 2,99 euro per maand, een beginnerskorting die geldt tot 31 augustus 2016. Daarna betaal je 4,99 per maand. Behalve de online lessen - aangepast aan jouw niveau - kan je ook rekenen op persoonlijk contact met Jozefien via mail en regelmatig nieuwe yogatips. Eén filmpje krijg je hier alvast van haar cadeau:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.


Volg Yoga Time ook op Facebook voor meer cursussen, (online) lessen en andere activiteiten.