Wil je het lijf van een model? In Brussel kun je daar nu een speciale work-out voor doen

Gigi Hadid.
photo_news Gigi Hadid.
Iedereen wil wel het lichaam van een topmodel hebben, al kan tegenwoordig ook plussize model Ashley Ghraham een inspiratiebron zijn. Ultraslank hoeft niet meer, maar liefst paradeer je wel strak in je vel over het strand deze zomer. In Brussel kun je nu de allereerste work-out van topmodellen volgen, exact om strak en fit te zijn voor de zomer.

Voor de work-out 'Train Like a Model' van l'Usine werd een speciaal programma bedacht: een cardio training voor het verbranden van calorieën met een springtouw, gevolgd door schaduwboksen (boksen zonder tegenstander of bokszak) en Engels boksen (met trainingspartner) met spierversterkende oefeningen om je lichaam in de lengte gespierder te maken, maar niet in de breedte. De work-out eindigt met buik- en rugspierversterkende oefeningen en stretching zodat je fijne spieren zich mooi aftekenen.

Topconditie
De bedoeling van deze work-out is echt om je lichaam in topconditie te krijgen naar de zomer toe, al hoeft dat niet te betekenen dat je maatje 32 moet hebben. Modellen zijn er in alle maten en vormen tegenwoordig, al hebben ze allemaal wel gemeen dat hun lichaam strak is. Ook zij die een grotere kledingmaat hebben.

Benieuwd hoe de 'Train Like A Model' work-out eraan toe gaat? Wij proberen het binnenkort zelf uit. Zelf kun je er elke woensdag van 19u tot 20u voor terecht bij L'Usine Brussel, op de Gulden Vlieslaan 56, 1060 Brussel.

Ashley Graham.
photo_news Ashley Graham.