Exclusief voor abonnees

Waarom je een buikje krijgt van stress en andere feiten: zo raak je wel verlost van vet op buik en heupen

buikvet
shutterstock buikvet
Mooi is het niet en gezond nog veel minder: buikvet, we zijn het allemaal liever kwijt dan rijk. Te veel vet rond de buikzone geeft een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Wie sport, weet dat de buik een van de lastigste zones is om te trainen. Op dieet dan maar? Wij gingen te rade bij verschillende experts. “Met een perfect BMI kan je alsnog te veel schadelijk vet hebben.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bart Van Ransbeeck

    cardioloog immunoloog dr Steven Gundry die zegt dat buikvet er komt door immuunstelsel dat vetcellen stuurt naar de zone die geinflammeerd is en aagevallen wordt : darmen: door biomine disruptors , en ook door massas verdoken suikers de in vet omzetten, waaronder granen die massaal onze voeding pas recent overspoelen, al dan niet GMO en pesticides die onze biomine vernietigen , merci glyfosate

  • Mario Adams

    Stress is idd een serieus probleem. Ik had er ook last van. Stress deed mijn testosteron dalen, met als gevolg dat ik ook meer buikvet kreeg. Elke maand 2 prikjes Sustanon en buikje blijft weg! Zeker als je al boven de 40 bent.

  • Sabine Van de Kerkhove

    Een beetje vet is geen verlet, zeggen ze bij ons. En alle goei materiaal hangt onder een afdakje, hoewel sommigen een hele hangaar hebben .