Vrouw verliest meer dan 30 kilo door hypnose

thinkstock
We weten allemaal dat minder eten en meer bewegen de sleutel is tot gewichtsverlies, maar vaak is de motivatie zoek. Dat probleem loste de 27-jarige Danielle Davis op met hypnose. Door zich te laten wijsmaken dat ze een maagring heeft en gek is op sport, verloor ze ondertussen al meer dan 30 kilo.

Danielle Davis had voor het hypnoseavontuur geen kaas gegeten van lichaamsbeweging. Ze had bovendien een grote voorliefde voor afhaalmaaltijden en alcohol. Davis' moeder, al 20 jaar hypnotherapeute, besloot daar echter een stokje voor te steken door haar eigen dochter wijs te maken dat ze sportkriebels in overvloed heeft en weinig kan eten door een (imaginaire) maagring.

Hypnocise
Voor elke sessie kreeg Danielle een hypnotherapeutische cd te horen om zich mentaal en fysiek voor te bereiden op het sporten. Nu is ze bijna elk avond een half uur tot een uur aan het zweten. "Alleen al naar de cd luisteren geeft me het gevoel dat ik 100 crunches achter de rug heb. Ik was de meest luie mens die ik ken, maar hypnocise heeft alles veranderd. Het propt je hoofd vol motivatie. Ik geef toe dat het misschien knotsgek klinkt, maar het werkt echt", deelt Danielle.

Hier ziet u alvast een voor en een na.