Voedingsexpert onthult hoe je van dat vervelende buikje verlost raakt

Julie Turelinckx, voedingsdeskundige bij Move to Cure adviseert hoe je van dat vervelend buikje verlost raakt.
Shutterstock Julie Turelinckx, voedingsdeskundige bij Move to Cure adviseert hoe je van dat vervelend buikje verlost raakt.
Mooi is het niet en gezond nog veel minder: buikvet, we zijn het allemaal liever kwijt dan rijk. Zodra je er last van hebt, is het echter zeer lastig om er weer van verlost te geraken. Julie Turelinckx, voedingsdeskundige bij Move to Cure adviseert hoe je van dat vervelende buikje verlost raakt.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronald Polutnik

  Ik lees dat er mensen dik worden van stress , nu ik denk dat er bij deze dikmakende stress well veel eten en snoep mee gemoeid is anders word je niet dik . Niet eten of niet veel eten is gepaard met mager worden ook met stress.

 • Ronald Polutnik

  Om een buikje of buik weg te werken , is er maar één mogelijkheid en dat is minder eten en niet te vettig eten en minder alcohol . Dan zal het buikje en het vet wel verminderen , dat is alles . Alle kookboeken en pillen is allemaal gelg kwestie , en de mensen trappen daarin die val .

 • Ivan Gabriels

  Kheb diabetis 2.Vastgesteld na bloedonderzoek.Op doktersbevel suiker vermijden,gezond eten en bewegen.Dat leverde al flink wat kilos minder.Vooral de voedselindustrie,is ook daar schuld aan.Waar zoal suiker in zit,is een massa produkten.De overheid zou net als in Engeland etiketten verplichten met info over suiker,vetten etc.

 • Erik Moens

  Een buikje is nu eenmaal eigen aan het ouder worden. Als dat geen mooi excuus is om je te laten gaan...

 • mark devos

  vraag het aan de block zij heeft de oplossing ..toch ...