Het Pioppidieet: 21 dagen, geen pasta, rijst en brood, wel boter, kaas en eieren: ­hoe erg (effectief) is dat?

Thinkstock
Het Voedingscentrum waarschuwt voor het razend populaire Pioppidieet, vernoemd naar een Italiaans gehucht. 21 dagen, geen pasta, rijst en brood, wel boter, kaas en eieren: ­hoe erg (effectief) is dat?

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Brouns

  Andy Verachtert Bewegen helpt wel degelijk. Alleen de meeste overschatten hun inspanning en compenseren nadien ruimschoots ;)

 • Andy Verachtert

  Nog eens : bewegen helpt niet tegen overgewicht. Totaal niet. Alleen minder eten.

 • Juliette Francois

  Is gewoon de zoveelste naam voor alle andere gekende koolhydraatarme diëten. Zever en dikke commerce. Eet normaal, snoep niet (te veel) en beweeg. Dan kom je er ook wel.

 • peter colson

  Na 101 diëten die mislukten komt nu dieet nummer 102. Eet waar je goesting in hebt, maar doe het met mate. Dan hoef je je geen dieet aan te praten. Boter, kaas en eieren, is dat geen gezelschapspel? Ik weet dat wanneer ik zo'n dieet volg, dat ik verga van de krampen en mijn metgezellen vergaan van de stank.

 • ringo van der pulst

  Lees dan ook eens het artikel ,wat doet men niet in pioppi.Smijt je smartphone maar in de vuilbak.Als je er voor gaat ,ga er dan volledig voor