Exclusief voor abonnees

VIDEO. Met deze work-out van 7 minuten pak je het vet op je heupen aan

Met deze oefeningen raak je verlost van die love handles.
Shutterstock Met deze oefeningen raak je verlost van die love handles.
In vorm raken voor de zomer willen we allemaal wel, maar heb je geen tijd om een intensieve training te doen of wekelijks in de fitness te duiken? Dat is niet erg, want zo intensief sporten is helemaal niet nodig, heeft een wetenschappelijke studie in het British Journal of Sports Medicine nu aangetoond. In deze ‘7 minute workout’ van personal trainer Laura Van den Broeck pak je je love handles op een effectieve manier aan. Je kan de oefeningen gemakkelijk thuis doen.

Voor je aan de training begint, doe je best een goede opwarming.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Obi Williams

  Is net het mooiste aan een vrouw haar lichaam, afschuwelijk dat alle vrouwen er zo graatmager willen uitzien, totaal niet wat een man wilt.

 • Mario Adams

  Na 30j fitness weet ik ondertussen al heel goed dat er geen enkel middeltje bestaat om op één bepaalde plek vet te verbranden. Je lichaam bepaalt waar het vet verbrandt. Als ik vermager, gebeurt dat altijd eerst aan mijn armen, benen en billen. Mijn beuk en heupen volgen pas véél later! Wat je wel kan is je spieren plaatselijk verstevigen, waardoor je vel wat strakker kan gaan staan en je de indruk geeft dat je vermagert bent. Maar dat is niet zo.

 • Martina Weuts

  Wat ook wetenschappelijk bewezen is, is dat je geen vet kunt verbranden op een specifieke plaats van uw lichaam. Zo werkt het lichaam nu eenmaal niet. Je verbrandt vet over heel je lichaam en dit duurt relatief lang. Een combinatie van dieet en training werkt hiervoor nog altijd het beste. Vooral ook kijken dat je minder kcal eet dan dat je verbrandt op een dag.