Exclusief voor abonnees

VIDEO. Je bovenarmen strak trainen kan al in 7 minuten

De 'triceps dip' is een van de meest effectieve oefeningen voor je bovenarmen.
Shutterstock De 'triceps dip' is een van de meest effectieve oefeningen voor je bovenarmen.
Wil je graag je bovenarmen wat strakker, maar heb je geen tijd voor een intensieve workout? Dat is niet erg, want intensief sporten is helemaal niet nodig, heeft een wetenschappelijke studie in het British Journal of Sports Medicine aangetoond. In deze training van slechts 7 minuten laat personal trainer Laura Van den Broeck zien hoe je zwabberende armen binnen de kortste tijd weer strak maakt. Een stoel en een gewicht (of fles water) is alles wat je nodig hebt.

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Laurent Van De Velde

  Één spiergroep per dag, een uur lang! Waarom toch al die ‘shortcuts’ van 5 minuutjes dit en 7 minuutjes dat?? Als je geen uur per dag over hebt om aan je spieren te werken begin er dan niet aan...

 • Toon Schouteden

  7 Minuten voor de bovenarmen, 7 minuten voor de bovenbenen, 14 minuten voor onderarmen en -benen, 10 minuten voor 'n strakke buik, dan nog de nek- en rugspieren... Dan ben je iedere dag 'n uur kwijt om je lichaam te trainen?!!!

 • Steven Du Four

  Hetgeen mensen met een sterk karakter en heel veel doorzettingsvermogen jaren over doen zouden ze op 7 minuten kunnen. What a joke!