Slapend slanker in een drainagepak? Wij probeerden het uit

Reeks: NINA summerproof

Twaalf sessies in dit pak doen je centimeters verliezen
Bodysculptor Twaalf sessies in dit pak doen je centimeters verliezen
Afslanken door 12 keer gedurende een half uur door een speciaal pak gemasseerd te worden? En dat terwijl je een boek leest of zelfs een dutje doet? BodySculptor zegt dat het kan, redactrice Birte testte uit. 

"Ik ben altijd al mollig geweest. Normaal trek ik me daar weinig van aan (niet iedereen kan het perfecte lichaam hebben, toch?), maar nu ben ik op mijn zwaarst en word ik een beetje ongelukkig wanneer ik in de spiegel kijk. De slogan van bodySculptor - ‘want afslanken kan ook ontspannend zijn’ - klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar al na mijn eerste sessie bij Geniet, Eet, Leef in Waregem weet ik dat het credo niet gelogen is."

Byebye, vrije vetcellen!

Een behandeling voelt als pure ontspanning. Twee keer per week installeer ik me op de behandelingstafel, gehuld in een speciaal pak dat mijn hele lichaam masseert. Diëtiste Laura legt me uit dat biomagnetische golven de vrije vetcellen in mijn lichaam losmaken, en dat die vervolgens door een efficiënte drainage afgevoerd worden. Na twaalf sessies zal ik dus vooral strakker zijn. Na de behandeling mag ik vier uur lang geen koolhydraten eten - anders zou mijn lichaam die verbranden in plaats van vet - en drink ik het best veel water. Verder hoef ik geen strikt voedingsplan te volgen, maar uit eigen beweging probeer ik me tot een portie koolhydraten per dag te beperken, eet ik ’s middags een slaatje in plaats van een warme maaltijd uit het bedrijfsrestaurant én snoep ik minder.

Zzzzzzz

Moeilijk om vol te houden is het niet. Integendeel. Iedere sessie voelt als een klein verwenmoment voor mezelf waarbij ik nét niet in slaap val. Na twaalf sessies ben ik 34 centimeter slanker en twee kilo lichter. Vooral aan de bovenkant van mijn lichaam merk ik het verschil, jammer genoeg minder aan mijn poep en billen. Diëtiste Laura is tevreden met het resultaat en ook ik ben er best blij mee. Je gaat natuurlijk niet van maat 42 naar maat 38 door twaalf keer een massage te ondergaan, maar ik ben toch slanker en - vooral - strakker!

Het verdict

Resultaat na 6 weken: - 34 cm en – 2 kg

+ Iedere sessie voelt als pure verwennerij.

- De behandeling is niet goedkoop.

PRIJSKAARTJE: voor 12 behandelingen (die je ondergaat op 6 weken tijd) betaal je € 595. Info vind je op de website.
20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • mattias maertens

  “Niet iedereen kan het perfecte lichaam hebben” ? Hangt er van af wat je er voor over hebt he... als die zever is overbodig, veel sporten, krachttraining doen en u zelf wat verdiepen in voeding, ik ben zonder hulp dietisten of wat dan ook 40kg afgevallen dus als ik het kan, waarom kunnen andere mensen het dan niet?

 • Griet Maes

  De kilo's die ze verloren is, komen vooral door het aanpassen van de voedingsgewoontes. Maar ze zegt ook dat haar huid strakker is en dat komt wel door het pak. Ik heb zo ook 10 sessies gedaan en had nadien véél minder cellulitis. Cellulitis verdwijnt (helaas) niet door de voedingsgewoontes aan te passen. Andere, lees goedkopere, tips om cellulitis kwijt te geraken, zijn altijd welkom, want zoveel jaar later is de cellulitis spijtig genoeg wel terug gekomen...

 • Laura DeBacker

  José 5l water per dag?! Goe zot

 • Leo Bols

  Ondertussen ben ikzelf 14 kg afgevallen op 16 maanden tijd. Mijn buikomtrek is met 12 cm verminderd... waar in godsnaam vind je 34 cm minder bij een gewichtsverlies van 2 kg. Meet deze dame na 6 weken nog eens op en schrijf dan een eerlijk artikel.

 • Peter Buyck

  Lymfedrainage is... het stimuleren van de lymfeklieren die een verminderde functie hebben (dit door de doorsnee kinesist voor patiënten met lymfeoedeem). Slapend slanker is een misleidende titel want het gaat om sessies van een half uur... Na 6 weken slechts 2 kg minder is positief maar onvoldoende. Je kan dan evengoed pilletjes zoals Daflon500 nemen om gewollen benen/voeten te counteren.