Reese Witherspoon deelt haar smoothierecept voor een gezonde huid (en dat is het proberen waard)

Actrice Reese Witherspoon drinkt al negen jaar lang elke ochtend dezelfde smoothie voor een mooiere huid.
@reesewitherspoon op Instagram Actrice Reese Witherspoon drinkt al negen jaar lang elke ochtend dezelfde smoothie voor een mooiere huid.
Groenten en fruit zijn de hoofdingrediënten van een blij lijf en dat heeft Reese Witherspoon (44) helemaal begrepen. De Hollywoodactrice drinkt al jaren elke ochtend dezelfde ultragroene smoothie om haar huid, haar en nagels in topvorm te houden en – halleluja! – deelt het recept nu op Instagram. Psst, het geheime ingrediënt? Dat is een dansje. 

Celebrities hebben wel gekkere routines voor een stralende huid. Dan denken we aan de 38 (!) beautystappen van ‘Riverdale’-actrice Madelaine Petsch (Cheryl Blossom) of het ‘vampierenmasker’ (met eigen bloed!) van Kim Kardashian. Actrice Reese Witherspoon houdt het liever simpel. Zij drinkt al negen jaar elke ochtend een smoothie bomvol groenten en fruit. 

Getipt door een collega

En wanneer we ‘bomvol’ schrijven, bedoelen we ook echt bomvol. Witherspoon doet in haar blender twee hele porties Romeinse sla, een handvol spinazie, eventueel ook selder en een hele appel, banaan, peer en citroen. Ze werkt af met een scheut kokosnootwater en wie wil, kan volgens haar ook nog proteïnepoeder, amandelboter of lijnzaad toevoegen. Even blenden – en intussen Reeses geheime ingrediënt toevoegen: een dansje – et voilà: het huidelixir is klaar. Je hebt zelfs meteen een extra portie voor de volgende ochtend.

“Ik drink dit rond 10 uur als ontbijt en zit dan vol tot de lunch”, zegt Reese. Ze kreeg het recept zo’n tien jaar geleden van haar collega-actrice Kerry Washington – Olivia Pope in de serie ‘Scandal’ – toen ze naast elkaar zaten tijdens een awardshow. “Ik vroeg naar het geheim van haar prachtige huid en ze antwoordde dat ze geloofde dat het deze smoothie was. Dat hij haar huid echt veranderd had én dat haar lokken en nagels er sterker door waren geworden.”

“Het ziet er echt niet lekker uit, ik weet het”, lacht Reese nog wanneer ze de smoothie voor de camera houdt. “Maar it’s so good!”, zegt ze. Do try this at home, als je ’t ons vraagt.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.