OPROEP. Goed Gevoel zoekt mensen die het 'De Lijst'-voedingsplan volgden

Getty Images
Control + alt + delete. Maar dan met je lichaam. Dat is het doel van ‘De Lijst’, het boek dat Lotto-Soudal-arts Servaas Bingé in oktober uitbracht. Om te achterhalen welke groente, welk graan of stuk vlees mogelijke kwaaltjes veroorzaken, moet je lichaam volgens hem immers geherprogrammeerd worden. Resetten dus. Letterlijk, want wie dat wil doen, elimineert in een eerste fase van het plan - 10 dagen lang - alles wat mogelijk ‘inflammatoir’ werkt ofwel alles wat op ‘De Lijst’ staat. Van alcohol en tomaten tot melk en sinaasappels.

Waagde jij je aan ‘De Lijst’ van Servaas Bingé en wil je je ervaringen delen? Onze collega’s van Goed Gevoel zoeken mensen die het voedingsplan probeerden en willen meewerken aan een reportage. Mail je gegevens en verhaal naar isabelle.cheyns@dpgmedia.be en wie weet sta je binnenkort wel in Goed Gevoel. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.