OPROEP: Goed Gevoel Magazine zoekt vrouwen die zichzelf verzoend hebben met hun lichaam

Goed Gevoel
Voor de rubriek ‘Verzoend met mijn lichaam’ zijn onze collega’s van Goed Gevoel Magazine op zoek naar vrouwen die goed in hun vel zitten, terwijl dat vroeger absoluut niét het geval was.

Had jij vroeger een haat-liefdeverhouding met je lijf, maar weegt de liefde nu véél zwaarder door dan de haat? Heb je een woelige periode achter de rug (door bijvoorbeeld ziekte), maar sta je er nu weer? Wil jij een ode geven aan je lichaam, door mee te doen aan een photoshoot mét styling en make-up en je verhaal te vertellen?

Stuur dan NU een mailtje met je verhaal én foto van jezelf naar birte.govarts@persgroep.be en wie weet sta jij binnenkort in Goed Gevoel!
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • emiel wouters

    Ja van democratie gesproken. zijn vrouwen zoveel meer dan mannen? Ze zijn wel geëmancipeerd waarvoor ik alle respect heb. Maar democratie is democratie en geld voor iedereen. Toch in ons land. En daarbij ik durf gerust mijn lelijke uiterlijk vertonen, zolang je maar mijn innerlijke niet verpest of te grabbel gooit.