OPROEP: Begonnen met sporten door de lockdown? Plots een fervente wandelaar? Laat het ons weten!

Shutterstock
Joggen, fietsen, wandelen en thuis fitnessen: tijdens deze lockdown lijken we met z’n allen aan het sporten geslagen. Was u voor de lockdown geen sporter en bent u nu in actie geschoten? Heeft u uw man of vrouw kunnen aanmoedigen om voor het eerst mee te gaan joggen? Hield u voor corona absoluut niet van wandelen en bent u nu verslaafd aan uw dagelijkse rondje? 

Laat het ons weten! Graag een mailtje naar Bieke.cornillie@dpgmedia.be met uw verhaal en uw gsm-nummer. 
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • rudi berghmans

  blijf in u kot

 • Evert Tempelman

  Ik ben blij dat mijn vriend technisch werkloos is. Nu kunnen wij elke dag 10 kilometer wandelen p/s. Ik werk zelf ook maar heb variabele uren

 • johan ruell

  Als je hier al die hamsteraars zie, denk ik dat er niet veel gaat gesport worden. De kilo's gaan er bij de meesten aanvliegen. Karren vol snoep en chips en dan niks doen gedurende 3 weken. Dus na corona komen er weer meer hart-en vaatziekten.

 • Jef Denijs

  Ik fiets meer dan voordien vooral om eens een frisse neus te halen en eens mensen te zien.

 • bryan de ceuster

  Wilfried Baeyens: Logisch nadenken aub... Als jij vist en je zit daar helemaal alleen, wat zou het probleem dan zijn? Kom gerust buiten, ga vissen, maar wel op je eentje.